Survivor 4: «Μπάχαλο» οι πρώην Μαχητές - «Το κάνατε με δόλο»

«Σκοτώθηκαν» στο συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Μπάχαλο» οι πρώην Μαχητές - «Το κάνατε με δόλο»

Άσχημες κουβέντες ακούστηκαν στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor ανάμεσα σε πρώην συμπαίκτες, με τους Μαχητές που έμειναν στην μπλε ομάδα να επιτίθενται σε όσους βρίσκονται στην κόκκινη, καθώς νωρίτερα… τους έφαγαν τις προμήθειες.

Το ζήτημα αυτό ήταν εξαιρετικά σημαντικό, καθώς αυτό που έκαναν οι τέσσερις πρώην Μαχητές στους άλλοτς συμπαίκτες τους ήταν αρκετά άσχημο, με τον Κρις Σταμούλη, μάλιστα, να καταγγέλλει πως οι Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος έφαγαν δύο φορές ρύζι και άλλη μία τα πιτάκια, με αποτέλεσμα να μη μείνουν προμήθειες για τους πρώην Διάσημους που μετακόμισαν στην «μπλε» παραλία.

Survivor καυγάς Μαχητών

Οι πρώην Μαχητές έμοιαζαν μετανιωμένοι για την πράξη τους, με την αρχηγική παρουσία του Γιώργου Κοψιδά σίγουρα να παίζει το ρόλο της, ώστε να αντιστραφεί η κατάσταση. Η κόκκινη ομάδα, συγκεκριμένα, αποφάσισε να επιστρέψει όλες τις χαμένες προμήθειες της μπλε.

Survivor 4: Ξενέρωσαν με τις ομάδες τους Άννα Μαρία και Ασημίνα

Οι ομάδες μοιράστηκαν από την αρχή στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ωστόσο όπως φάνηκε, τόσο η Άννα Μαρία όσο και η Ασημίνα Ιγγλέζου ξενέρωσαν με την ομάδα στην οποία βρέθηκαν και μάλιστα, δε δίστασαν να το δείξουν.

Ο Τζέιμς, είχε επιλέξει πολλούς Μαχητές και έχει την επιλογή για ακόμη έναν. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ επέλεξε την Έλενα Μαριπόζα, η οποία είναι φίλη του και όπως είδαμε γνωρίζονται και πριν το Surivivor.

Ο Κοψιδάς από τη μεριά εκμεταλλεύτηκε την "πάσα" αυτή και πήρε στην ομάδα την Ασημίνα η οποία είναι μία πολύ δυνατή παίκτρια που φέρνει νίκες στην ομάδα της. Οι δύο παίκτριες ρωτήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό για την ομάδα στην οποία επιθυμούν να πάνε ωστόσο έπεσαν "'εξω".

Η Άννα Μαρία δεν χάρηκε πολύ αλλά προσπάθησε να δείξει πως είναι ευχαριστημένη, παρόλο που ο Μπάρτζης της είπε ότι δεν μπορεί να χαρεί γιατί έχασε από την ομάδα του την Ασημίνα. Από τη μεριά της η Ασημίνα ήταν με τα μούτρα κατεβασμένα!