Survivor 4: Το δώρο που έκανε ο Τριαντάφυλλος στον Καλίδη μετά τη μονομαχία του

Μόνο που δεν του ευχήθηκε να... χαίρεται τα παιδάκια του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Το δώρο που έκανε ο Τριαντάφυλλος στον Καλίδη μετά τη μονομαχία του

Σε μια ακόμη επική κίνηση προχώρησε στο Survivor ο Τριαντάφυλλος, με τον γνωστό τραγουδιστή να αποδέχεται την ήττα του από τον εξίσου… σπουδαίο Πάνο Καλίδη και να του κάνει, μάλιστα, ένα δώρο για τα παιδιά του.

Οι δύο συνάδελφοι έγιναν «εχθροί» με την ανακατανομή των ομάδων και βρέθηκαν αντιμέτωποι στην αρένα, με τον Καλίδη να είναι εξαιρετικός αγωνιστικά, προς έκπληξη όλων, και τον Τριαντάφυλλο να του αποδίδει τα εύσημα στο συμβούλιο αποχώρησης, επιφυλάσσοντάς ένα υπέροχο δώρο.

Survivor Τριαντάφυλλος Καλίδης

Του έφερε, συγκεκριμένα, μια ξύλινη πλακέτα, όπου σημείωσε τα αρχικά ονόματα των παιδιών του, την οποία είχε ο Καλίδης στην καλύβα που άφησε πίσω του παραδίδοντάς τη και αγκαλιάζοντάς τον. Το μόνο που δεν έκανε ήταν να του ευχηθεί… να χαίρεται τα παιδάκια του.

Μέγκι Ντρίο: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από το Survivor, φτάνουν τα σκάνδαλα του»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και έριξε ένα απίστευτο καρφί για τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο φετινό Survivor.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM είναι γνωστή για τα.. φαρμάκια της και πολλές φορές προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις της.

Το ίδιο έκανε και τώρα και δεν δίστασε, εκτός από το να αποκαλύψει πολλά για τον νέο της σύντροφο, να στάξει ξανά φαρμάκι αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μέγκι είπε συγκεκριμένα: «Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από εκεί γιατί νομίζω ότι τα σκάνδαλά του για φέτος φτάνουν. Μια με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια για το Survivor… δηλαδή εντάξει τραγουδιστής είσαι κράτα κι ένα προφίλ».