Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη

Την ψήφισε όλη η ομάδα εκτός από τον Κονδυλάτο

Survivor 4: Υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη
Survivor 19.01.2021 01:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H ψηφοφορία για την αποχώρηση στο Survivor αφορούσε την κόκκινη ομάδα, η οποία κλήθηκε να δώσει τον πρώτο παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Η ομάδα μίλησε και έβγαλε υποψήφια την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως φυσικά το Youweekly.gr είχε αποκαλύψει πως θα συμβεί πολύ νωρίτερα.

Η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα η ανανεωμένη κόκκινη να βρεθεί στη δύσκολη θέση και να χρειάζεται να ψηφίσει. Σε αυτή την ψηφοφορία φάνηκε, φυσικά, το με ποια κριτήρια ψηφίζουν οι περισσότεροι παίκτες, φέρνοντας προ των ευθυνών της, τη με διαφορά από το δεύτερο πιο αδύναμη παίκτρια.

Ανθή Σαλαγκούδη υποψήφια

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ψηφίστηκε με οκτώ ψήφους έναντι δύο του Γιώργου Κοψιδά, που ψηφίστηκε μόνο από την ίδια και τον Περικλή Κονδυλάτο, αφού δεν υπήρχαν εκεί… η Βέλλη και η Ελευθερίου για να τον στείλουν στην κρίση του κόσμου.

Μαρία Γεωργάκαινα για Σαλαγκούδη: "Σίγουρα στο Survivor θα της λείπει ο γάτος της, το φαγητό και τα μποτέ"

Η Μαρία Γεωργάκαινα είναι μια από τις καλύτερες φίλες της Ανθής Σαλαγκούδη που αυτή την περίοδο διαμένει στον Άγιο Δομίνικο και παλεύει καθημερινά για την επιβίωσή της στο Survivor. Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα, λοιπόν, η Μαρία μίλησε για την Ανθή αποκαλύπτοντας για εκείνη πράγματα που δεν γνώριζε κανείς.

Συγκεκριμένα, μίλησε για στοιχεία τους χαρακτήρα της που δεν έχουν προλάβει να φανούν μέχρι τώρα στο παιχνίδι...

"Μου είπε ότι σκέφτομαι να πάω και της είπα γιατί όχι; Γιατί να μην πάει η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor;Δεν την στείλαμε βρε παιδιά στους Ολυμπιακούς αγώνες. Μα δεν έχει συστηθεί η Ανθή ως μια αθλητική περσόνα, δεν είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κανένα γυμναστήριο και νομίζω και το κανάλι όταν της έκανε αυτή την πρόταση (δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει) θα το ήξερε αυτό."

Περισσότερες δηλώσεις της Μαρίας Γεωργάκαινα για την Ανθή Σαλαγκούδη στο παρακάτω βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Το δώρο που έκανε ο Τριαντάφυλλος στον Καλίδη μετά τη μονομαχία του

Survivor 4: «Μπάχαλο» οι πρώην Μαχητές - «Το κάνατε με δόλο»

Share