Γιάννης Δρυμωνάκος: «Ήταν μεγάλο φάουλ από την Κάτια που έκρυψε μια χούφτα ρύζι»

Φίλοι, φίλοι, αλλά το δίκιο δίκιο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Δρυμωνάκος: «Ήταν μεγάλο φάουλ από την Κάτια που έκρυψε μια χούφτα ρύζι»

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, μίλησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος, πρώην παίκτης του Survivor. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και έκανε αποκαλύψεις. Επίσης, μίλησε και για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο να σχολιάσει την αποχώρηση του μοντέλου από το ριάλιτι, με τον ίδιο να μιλάει για τα άσχημα σχόλια που δέχτηκε κυρίως από τον Περικλή Κονδυλάτο, με αφορμή την συμπεριφορά της και το γεγονός ότι βρήκε ρύζι και το έφαγε μόνη τη χωρίς να το μοιραστεί.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος δήλωσε πως ήταν φάουλ από μέρος της Κάτιας να κρύψει το ρύζι από την υπόλοιπη ομάδα της, αφού στο Survivor μετρούν μέχρι και τον κόκκο.

Ωστόσο, ήταν άδικο που δεν μπόρεσε να βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού για να υποστηρίξει τον εαυτό της από αυτά που ακούστηκαν.

Survivor - μητέρα Ταραμπάνκο: "Η ζωή είναι ρόδα και γυρνάει! Με πείραξαν τα σχόλια που έκαναν για την Κάτια"

Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την πορεία της στο Survivor 4, αλλά και για την αποχώρηση της, η οποία έγινε με άσχημα σχόλια προς το πρόσωπο της.

Η νικήτρια του GNTM αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία της και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, παρόλο που ήταν συνεχόμενα η πιο αγαπητή παίκτρια του κοινού.

«Είμαι περήφανη για εκείνη και ευχαριστώ τον κόσμο. Την περιμένω να έρθει, δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει η Κάτια, δεν μου λένε τι ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν ξέρω καλά ελληνικά. Η ζωή είναι ρόδα και γυρνάει. Με πείραξαν τα σχόλια που έκαναν για την Κάτια. Πιστεύω ότι έκανε φίλους μέσα στο παιχνίδι. Της είπα καλύ τύχη όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor. Η άλλη ομάδα είναι επαγγελματίες, η Κάτια είναι μοντέλο. Είχε πείσμα και στόχο!», δήλωσε η μητέρα της Κάτιας, Ναταλία Χαβραχ.