Γιώργος Λιανός: Αυτή είναι η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη

Φημολογείται πως είναι έγκυος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός: Αυτή είναι η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί που βρέθηκε εκεί για να γνωρίσει τις δυο νέες ομάδες, τους Μπλε και του Κόκκινους αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα αναλάβει αυτός την παρουσίαση του project αφού ο Γιώργος Λιανός πρέπει να αποχωρήσει για τα live του The Voice ή μάλλον, γι' αυτό νομίζαμε εμείς...

Φήμες κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη της συντρόφου του Λιανού, Κωνσταντίνα Καραλέξη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γυρίσει εσπευσμένα στην χώρα. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ο ίδιος έμαθε για αυτή την εγκυμοσύνη τον καιρό, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, με συνέπεια να γίνεται αλλαγή παρουσιαστή.

Κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί οπότε αναμένουμε...

Ποια, όμως, είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Λιανού;

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λιανός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Κακόγιαννη και είχε μιλήσει για την σχέση αυτή...

"Είμαι πολύ καλά και μια χαρά στα προσωπικά μου, αν και δεν το πολυσυζητάω. Η Κωνσταντίνα είναι μια ηλιαχτίδα για μένα", είχε δηλώσει.

Φωτογραφίες του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στην Σίφνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι πολλά παραπάνω και τον στηρίζει στην καθημερινότητά του, που περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα για την εκπομπή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο στον Sfera. Φαίνεται, όμως, πως η σχέση τους έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζεται με την ίδια ένταση, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός παραμένει διακριτικός, αφού πάνω απ' όλα βρίσκονται τα τρία παιδιά του: η Αριάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας.

Σύντροφος Γιώργου Λιανού

Λιανός έγκυος η σύντροφό τους

Γιώργος Λιανός Καραλέξη