Survivor 4: Βαριές κουβέντες ανάμεσα στις δύο ομάδες - «Έχετε εμμονή μαζί μας»

Ο Περικλής τα έβαλε με τους Μπλε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Βαριές κουβέντες ανάμεσα στις δύο ομάδες - «Έχετε εμμονή μαζί μας»

Ένταση υπήρξε μετά το αγώνισμα ασυλίας του Survivor ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους παίκτες τους να τσακώνονται άγρια για ακόμη μια φορά και να ακούγονται βαριές κουβέντες, με επίκεντρο την κόκκινη πλευρά και τον Κρις Σταμούλη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε νικήτρια την μπλε ομάδα, ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε το λόγο και ζήτησε εξηγήσεις από τον Κρις Σταμούλη, που απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού, τόνισε πως η δύναμη της δικής του ομάδας φάνηκε από την ψυχή και τον πάγκο της.

Survivor Chris Σταμούλης

Ο δικηγόρος απάντησε πως ο Περικλής… έχει τη μύγα, λέγοντας με τον τρόπο του πως η κόκκινη ομάδα είναι «άψυχη». Στην κουβέντα μπήκαν η Άννα Μαρία Βέλλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και άλλοι, με τους «Κόκκινους» να είναι έξαλλοι από τη συμπεριφορά του Σταμούλη.

Από την συζήτηση βέβαια απείχε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μάλλον δεν είχε και ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθεί και να τσακωθεί και έτσι πήγε και άραξε μόνος του στη σκιά.

Survivor 4: Αρπάχτηκαν Τριαντάφυλλος και Μπάρτζης - «Καταλαβαίνεις ελληνικά;»

Πανικός επικράτησε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τα αίματα να ανάβουν με αφορμή τις προμήθειες, που δόθηκαν πίσω στην μπλε ομάδα και τον Τριαντάφυλλο να είναι έξαλλος με τον Νίκο Μπάρτζη, κάνοντας αναφορά στα ελληνικά του.

Η αλήθεια είναι, ότι ο αγρότης των «Μπλε» έχει δείξει μια δυσκολία στην κατανόηση ή την εκφορά του λόγου, χωρίς κάτι τέτοιο να σημαίνει απαραίτητα λιγότερη ευστροφία. Η δυσκολία του αυτή, όμως, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από συμπαίκτες, αντιπάλους και κοινό, με τον τραγουδιστή να τη θίγει ευθέως λίγο πριν από το αγώνισμα.

Survivor προμήθειες

Όλα άρχισαν, όταν ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε στον Γιώργο Λιανό τις προμήθειες, που ζήτησαν πίσω από την μπλε ομάδα, η οποία χειροκρότησε την πρωτοβουλία του ηθοποιού. Αμέσως μετά, όμως, άρχισαν και οι «μπηχτές», με τον Νίκο Μπάρτζη να μην πηγαίνει πίσω.

Ο Τριαντάφυλλος, σε εκείνο το σημείο, αντέδρασε και έριξε τα δικά του «καρφιά» στον αντίπαλο του. «Πώς να στο πω στα ελληνικά αγόρι μου;», ήταν μια από τις φράσεις του, συμπληρώνοντας πως «αν δεν το κατάλαβες, ήταν μια πρωτοβουλία που πήραμε όλοι. Να είσαι καλά αγόρι μου». Ο Νίκος Μπάρτζης δεν απάντησε και το συμβάν έληξε εκεί.