Survivor 4: Πανικός και πάλι με τις προμήθειες - «Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας»

Βαριές κουβέντες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Πανικός και πάλι με τις προμήθειες - «Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας»

Έξω φρενών βρέθηκαν για ακόμη μια φορά οι «Μπλε» του Survivor για τις προμήθειες, με την ομάδα των άλλοτε Μαχητών να μετρά την ποσότητά τους και να θεωρεί, ότι οι «Κόκκινοι» και, συγκεκριμένα, οι πρώην Μαχητές τους κορόιδεψαν.

Ο καβγάς για το θέμα των προμηθειών αποτέλεσε ένα καίριο ζήτημα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους πρώην Μαχητές να τις τρώνε όλες και να μην αφήνουν για τους νυν αντιπάλους τους, αν και στη συνέχεια οι προμήθειες επεστράφησαν στην μπλε ομάδα, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Κοψιδά.

Survivor καυγάς προμήθειες

Μετρώντας τις, όμως, είδαν πως ήταν λιγότερες από όσες έπρεπε, με αποτέλεσμα να γίνουν και πάλι έξαλλοι. Οι ίδιοι αποφάσισαν να μιλήσουν για το θέμα στο συμβούλιο αποχώρησης, χωρίς όμως να ζητήσουν κι άλλες προμήθειες, με τους κόκκινους να αντιδρούν έντονα.

Survivor 4: Βαριές κουβέντες ανάμεσα στις δύο ομάδες - «Έχετε εμμονή μαζί μας»

Ένταση υπήρξε μετά το αγώνισμα ασυλίας του Survivor ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους παίκτες τους να τσακώνονται άγρια για ακόμη μια φορά και να ακούγονται βαριές κουβέντες, με επίκεντρο την κόκκινη πλευρά και τον Κρις Σταμούλη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε νικήτρια την μπλε ομάδα, ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε το λόγο και ζήτησε εξηγήσεις από τον Κρις Σταμούλη, που απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού, τόνισε πως η δύναμη της δικής του ομάδας φάνηκε από την ψυχή και τον πάγκο της.

Survivor Chris Σταμούλης

Ο δικηγόρος απάντησε πως ο Περικλής… έχει τη μύγα, λέγοντας με τον τρόπο του πως η κόκκινη ομάδα είναι «άψυχη». Στην κουβέντα μπήκαν η Άννα Μαρία Βέλλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και άλλοι, με τους «Κόκκινους» να είναι έξαλλοι από τη συμπεριφορά του Σταμούλη.

Από την συζήτηση βέβαια απείχε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μάλλον δεν είχε και ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθεί και να τσακωθεί και έτσι πήγε και άραξε μόνος του στη σκιά.