Survivor 4 highlights 19/1: Ο τσακωμός ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους και ο υποψήφιος προς αποχώρηση, Περικλής

Έγινε το έλα να δεις χθες! Λέτε να μας πει αντίο ο Κονδυλάτος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 highlights 19/1: Ο τσακωμός ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους και ο υποψήφιος προς αποχώρηση, Περικλής

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό 19/1 επεισόδιο του Survivor 4 και σας έχουμε όλα τα highlights. Πιο σημαντικό γεγονός ήταν ο άσχημος τσακωμός ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Περικλής Κονδυλατος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε όλα τα highlights του Survivor 4

Έξαλλοι οι κόκκινοι με τους μπλε - «Είναι δυνατόν να λένε κάτι τέτοιο;»

Το επεισόδιο της Τρίτης (19/1) για το Survivor άρχισε πολύ δυνατά, με τους «Κόκκινους» να δείχνουν έξαλλοι με τους αντιπάλους τους, μετά από όσα ανέφεραν οι «Μπλε» στο συμβούλιο αποχώρησης της Δευτέρας (18/1).

Η μπλε ομάδα κατηγόρησε τους πρώην Μαχητές για το ζήτημα των προμηθειών, καθώς εκείνοι τις είχαν φάει όλες, αλλά τελικά αποφασίστηκε από την κόκκινη, με πρωτοβουλία του Γιώργου Κοψιδά, να δοθούν αυτές άμεσα πίσω, ελπίζοντας πως έτσι θα… έσβηνε η «φωτιά».

Survivor Κόκκινοι ρύζι

Με αφορμή αυτό το γεγονός, αρκετές σκληρές φράσεις ακούστηκαν, με τον Κρις Σταμούλη ειδικά να κατηγορεί τους άλλοτε συμπαίκτες του, ότι το έκαναν επίτηδες. Το σχόλιο αυτό, ειδικά, χλευάστηκε από τους «Κόκκινους» με την επιστροφή τους στην παραλία, με τον Περικλή Κονδυλάτο ειδικά να προχωρά σε άγριο κράξιμο προς το δικηγόρο.

Από τη δική τους πλευρά, οι «Μπλε» θεωρούν υποκριτική την ενέργεια των αντιπάλων τους, καθώς θεωρούν πως έγινε… κατόπιν εορτής, μη δείχνοντας ακόμη και με αυτό τον τρόπο ικανοποιημένοι.

Περικλής: «Ο Κοψιδάς δεν έχει πετύχει τίποτα στη ζωή του»

Μπορεί να μην έχουμε δει τον Περικλή Κονδυλάτο, ακόμη, να μιλά ευθέως στον Γιώργο Κοψιδά για τα προβλήματα, που έχει μαζί του, αλλά πίσω από τις κάμερες κελαηδά κανονικά και συνεχίζει την επίθεση εναντίον του στο Survivor.

Ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια συμμαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη, κάτι που φάνηκε πεντακάθαρα στην ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, όπου μόνο εκείνοι οι δύο ψήφισαν τον ηθοποιό, ενώ οι υπόλοιποι ψήφισαν με… φυσιολογικά κριτήρια και έβγαλαν πρώτη υποψήφια την παρουσιάστρια.

Survivor 4 Κονδυλάτος

Ο Κονδυλάτος, πάντως, παραμένει απτόητος και συνέχισε να πετά «καρφιά» για τον Κοψιδά, αναφέροντας πως δεν έχει πετύχει τίποτα στη ζωή του και, για αυτό το λόγο, νιώθει την ανάγκη να ηγηθεί της ομάδας του. «Έχει φάει σφαλιάρα από τη ζωή», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές του ατάκες, ενώ ήταν χαρακτηριστικό ότι χθες ενοχλήθηκε που ξέμεινε και πήγε στην κόκκινη ομάδα.

Τραγούδησε ποντιακά ο Πάνος Καλίδης - Του το ζήτησε η Μαριπόζα

Ο Πάνος Καλίδης φαίνεται πως περνά εξαιρετικά σε αυτή την φάση του Survivor, έχοντας περάσει εδώ και μερικές μέρες στην «μπλε» παραλία, με τον ίδιο μάλιστα να δείχνει τη διάθεσή του, τραγουδώντας ένα όμορφο ποντιακό τραγούδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μοιάζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε απόλυτα με τον τρόπο που αγωνίστηκε, φτάνοντας πολύ κοντά στο αγώνισμα της Δευτέρας (18/1) να πάρει δύο νίκες, με την επικράτησή του επί του Τριαντάφυλλου να έχει «ρίξει» το διαδίκτυο.

Μαριπόζα Survivor

Ο Καλίδης, λοιπόν, φαίνεται πως νιώθει καλύτερα από ποτέ και το απέδειξε με το τραγούδι του, ερμηνεύοντας ένα από τα πιο κορυφαία ποντιακά, με τους συμπαίκτες του να διασκεδάζουν από την φωνή του, όπως άλλωστε συμβαίνει τόσα χρόνια στα κέντρα διασκέδασης με τους θαυμαστές του.

Αρπάχτηκαν Τριαντάφυλλος και Μπάρτζης - «Καταλαβαίνεις ελληνικά;»

Πανικός επικράτησε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας, με τα αίματα να ανάβουν με αφορμή τις προμήθειες, που δόθηκαν πίσω στην μπλε ομάδα και τον Τριαντάφυλλο να είναι έξαλλος με τον Νίκο Μπάρτζη, κάνοντας αναφορά στα ελληνικά του.

Η αλήθεια είναι, ότι ο αγρότης των «Μπλε» έχει δείξει μια δυσκολία στην κατανόηση ή την εκφορά του λόγου, χωρίς κάτι τέτοιο να σημαίνει απαραίτητα λιγότερη ευστροφία. Η δυσκολία του αυτή, όμως, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από συμπαίκτες, αντιπάλους και κοινό, με τον τραγουδιστή να τη θίγει ευθέως λίγο πριν από το αγώνισμα.

Survivor προμήθειες

Όλα άρχισαν, όταν ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε στον Γιώργο Λιανό τις προμήθειες, που ζήτησαν πίσω από την μπλε ομάδα, η οποία χειροκρότησε την πρωτοβουλία του ηθοποιού. Αμέσως μετά, όμως, άρχισαν και οι «μπηχτές», με τον Νίκο Μπάρτζη να μην πηγαίνει πίσω.

Ο Τριαντάφυλλος, σε εκείνο το σημείο, αντέδρασε και έριξε τα δικά του «καρφιά» στον αντίπαλο του. «Πώς να στο πω στα ελληνικά αγόρι μου;», ήταν μια από τις φράσεις του, συμπληρώνοντας πως «αν δεν το κατάλαβες, ήταν μια πρωτοβουλία που πήραμε όλοι. Να είσαι καλά αγόρι μου». Ο Νίκος Μπάρτζης δεν απάντησε και το συμβάν έληξε εκεί.

Άλλος άνθρωπος ο Καλίδης μετά την αλλαγή ομάδας

Ο Καλίδης είναι από τους λατρεμένους αγωνιστικά παίκτες για το κοινό και ο προφήτης Πάνος φαίνεται πως κυριαρχεί αγωνιστικά, μετά από ένα σημαντικό διάστημα, όπου απέδιδε σε ρηχά νερά, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/1), ο γνωστός τραγουδιστής είχε παίξει εξαιρετικά και νίκησε τον Τριαντάφυλλο, ενώ κόντεψε να κάνει το 2/2 στην επόμενη «μάχη» του. Πολλοί μπορεί να το θεώρησαν τυχαίο, αλλά στο αγώνισμα της Τρίτης (19/1) επιβεβαιώθηκε πως η αγωνιστική του ανάκαμψη είναι πραγματικότητα.

Καλίδης Περικλής νίκη

Ο Καλίδης τέθηκε αντίπαλος του Περικλή Κονδυλάτου στην τρίτη αναμέτρηση του αγωνίσματος και ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του, ρίχνοντας τους κρίκους στα κοντάρια με αξιοπρόσεκτη ευστοχία, πανηγυρίζοντας μετά έξαλλα τον πόντο που πήρε και πιστοποίησε την άνοδό του.

Έγινε κι αυτό - Πήρε τη δεύτερη νίκη της στο παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη

Ούτε η Ανθή Σαλαγκούδη θα μπορούσε να πιστέψει σε μια νίκη στο Survivor, αλλά έγινε μέχρι και αυτό. Η επιρροή του «άστρου» του Πάνου Καλίδη είναι εμφανής και η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος κατάφερε να επικρατήσει της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια έφτασε, μάλιστα, πρώτη στους στόχους με τους κρίκους, με τη Σαλαγκούδη να δυσκολεύεται στο να βάλει τα κυβάκια, αλλά να είναι τυχερή, καθώς όπως κι εκείνη, η αντίπαλός της ήταν πλήρως άστοχη.

Survivor Σαλαγκούδη

Σε αυτό το μικρό διαγωνισμό αφλογιστίας, νικήτρια αναδείχθηκε η Ανθή, η οποία πήρε αυτή τη «μάχη», με τον Γιώργο Λιανό να προσθέτει σωστά, ότι ούτε η ίδια πίστευε τι είχε μόλις συμβεί, αν κι έδειξε αντίδραση απέναντι στο γεγονός, ότι είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Πήραν και τη δεύτερη ασυλία οι μπλε

Ακόμη μια εξαιρετική ημέρα ήταν εκείνη, που ξημέρωσε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με την μπλε ομάδα να επικρατεί και να βάζει και πάλι στη δύσκολη θέση τους «Κόκκινους», που πρέπει να πάνε στο συμβούλιο αποχώρησης, για να ψηφίσουν.

Ένας ακόμη δυνατός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης (19/1), με τις δύο ομάδες να προσφέρουν σπουδαίες «μάχες» και, αυτή την φορά, η αναμέτρηση να είναι πιο ανταγωνιστική σε σύγκριση με εκείνη της Δευτέρας (18/1).

Μπλε ασυλία

Το όνομα του νικητή, όμως, δεν άλλαξε. Οι «Μπλε» ήταν ξανά ανώτεροι και δικαίως πήραν την νίκη, απολαμβάνοντας πλήρη ασυλία για αυτή την εβδομάδα, με τους «Κόκκινους» να ψηφίζουν για δεύτερη φορά και να τίθενται εξ’ ολοκλήρου στην κρίση του κοινού.

Το σκορ έληξε 10-6.

Έψαχνε τον Καλίδη ο Λιανός - «Θέλω να αράξω λίγο στη σκιά»

Ο Πάνος Καλίδης φαίνεται πως είναι στον κόσμο του, με τον γνωστό τραγουδιστή να αφήνει οτιδήποτε γινόταν, μετά το αγώνισμα ασυλίας, με τις δύο ομάδες να τσακώνονται, ζητώντας να καθίσει στη σκιά μόνος του.

Οι δύο πλευρές φάνηκε πως είχαν ένταση μεταξύ τους, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα σκληρά λόγια του Κρις Σταμούλη με την κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο καβγάς. Ο Καλίδης, μάλλον, αδιαφόρησε για όλα αυτά και προτίμησε να ξεκουραστεί.

Πάνος Καλίδης Survivor

Κάποια στιγμή, ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν έπαθε κάτι, αλλά κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο συνέβαινε. «Θέλω να κάτσω εδώ στη σκιά μου, μην ενοχλείστε», είπε ο Πάνος Καλίδης και στη συνέχεια άραξε, αφού βέβαια είχε φέρει νίκες για την ομάδα του.

Βαριές κουβέντες ανάμεσα στις δύο ομάδες - «Έχετε εμμονή μαζί μας»

Ένταση υπήρξε μετά το αγώνισμα ασυλίας του Survivor ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους παίκτες τους να τσακώνονται άγρια για ακόμη μια φορά και να ακούγονται βαριές κουβέντες, με επίκεντρο την κόκκινη πλευρά και τον Κρις Σταμούλη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε νικήτρια την μπλε ομάδα, ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε το λόγο και ζήτησε εξηγήσεις από τον Κρις Σταμούλη, που απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού, τόνισε πως η δύναμη της δικής του ομάδας φάνηκε από την ψυχή και τον πάγκο της.

Survivor Chris Σταμούλης

Ο δικηγόρος απάντησε πως ο Περικλής… έχει τη μύγα, λέγοντας με τον τρόπο του πως η κόκκινη ομάδα είναι «άψυχη». Στην κουβέντα μπήκαν η Άννα Μαρία Βέλλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και άλλοι, με τους «Κόκκινους» να είναι έξαλλοι από τη συμπεριφορά του Σταμούλη.

Ζήτησε να φάει η Ελίζαμπεθ και δεν την άφησαν

Εκτός εαυτού βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με την ίδια να τα βάζει με τη Σοφία Μαργαρίτη, καθώς ζήτησε να τσιμπήσει λίγο φαγητό, μην νιώθοντας καλά, χωρίς όμως οι συμπαίκτες της να την αφήσουν.

Η κατάσταση στην κόκκινη ομάδα δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αφού η δεύτερη συνεχόμενη ήττα φέρνει ακόμη περισσότερη εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τσακωμό σε οποιοδήποτε θέμα. Αυτή την φορά, αφορμή στάθηκε το φαγητό, με την κοσμικογράφο να είναι έξαλλη.

Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η ίδια ζήτησε από τους συμπαίκτες της να πάρει λίγο φαγητό, καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν με πρώτη τη Σοφία, λέγοντάς της να κάνει λίγη υπομονή, καθώς θα έκοβαν καρύδα. Η Ελέτσι δεν το δέχθηκε και «ξέσπασε» στη Μαργαρίτη, δείχνοντας τον εκνευρισμό της.

«Στράφηκαν» απέναντι στον Κονδυλάτο οι Κόκκινοι

Οι Κόκκινοι φαίνεται πως τα έχουν βάλει για τα καλά με τον Περικλή Κονδυλάτο μιας και όπως είπαν, έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα. Έτσι, οι πρώην Μαχητές και οι υπόλοιποι Διάσημοι «στράφηκαν» απέναντί του, λίγο πριν το συμβούλιο του Survivor.

Ο Κονδυλάτος έχει σταθεί ξεκάθαρα απέναντι από τον Κοψιδά και η απόφασή του αυτή έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Σε συζήτηση που είχαν τα νέα μέλη της ομάδας, ξεκαθάρισαν πως η συμπεριφορά του έχει ενοχλήσει πολύ.

Κονδυλάτος Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε πως τον ενοχλούν οι αρχηγικές τάσεις του ενώ από τη μεριά του ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε πως από την πρώτη μέρα έχει πρόβλημα μαζί του χωρίς να του εξηγήσει τι συμβαίνει.

Από τη μεριά του ο Κονδυλάτος πέρασε στην αντεπίθεση και είπε πως σκέφτεται να ψηφίσει τον Κοψιδά, αν και αυτή τη φορά θέλει να πιάσει «τόπο» η ψήφος του.

Πανικός και πάλι με τις προμήθειες - «Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας»

Έξω φρενών βρέθηκαν για ακόμη μια φορά οι «Μπλε» του Survivor για τις προμήθειες, με την ομάδα των άλλοτε Μαχητών να μετρά την ποσότητά τους και να θεωρεί, ότι οι «Κόκκινοι» και, συγκεκριμένα, οι πρώην Μαχητές τους κορόιδεψαν.

Ο καβγάς για το θέμα των προμηθειών αποτέλεσε ένα καίριο ζήτημα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους πρώην Μαχητές να τις τρώνε όλες και να μην αφήνουν για τους νυν αντιπάλους τους, αν και στη συνέχεια οι προμήθειες επεστράφησαν στην μπλε ομάδα, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Κοψιδά.

Survivor καυγάς προμήθειες

Μετρώντας τις, όμως, είδαν πως ήταν λιγότερες από όσες έπρεπε, με αποτέλεσμα να γίνουν και πάλι έξαλλοι. Οι ίδιοι αποφάσισαν να μιλήσουν για το θέμα στο συμβούλιο αποχώρησης, χωρίς όμως να ζητήσουν κι άλλες προμήθειες, με τους κόκκινους να αντιδρούν έντονα.

Τριαντάφυλλος: «Μαριπόζα θα ήθελα να σε ακολουθήσω στο Instagram αλλά...»

Επίθεση στην Έλενα Κρεμλίδου έκανε ο Τριαντάφυλλος, με τον γνωστό τραγουδιστή να παίρνει το λόγο, για να υπερασπιστεί την Ασημίνα Ιγγλέζου, μετά τον έντονο καβγά της τελευταίας με την μπλε ομάδα στο συμβούλιο του Survivor 4.

Η ξανθιά αθλήτρια επέλεξε να κάνει «ντου» στην αντίπαλη ομάδα και, συγκεκριμένα, τους άλλοτε συμπαίκτες της, με αρκετούς να αντιδρούν στα λεγόμενά της και τη «Μαριπόζα», ειδικά, να την χειροκροτά ειρωνικά, κάτι που «πυροδότησε» την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, μετά τον καυγά για τις προμήθειες.

Survivor Μαριπόζα Τριαντάφυλλος

Ο τραγουδιστής για ακόμη μια φορά έκανε μια τοποθέτηση, που μετρά, μετά από όσα είχε πει υπέρ της Κάτιας Ταραμπάνκο στον Περικλή Κονδυλάτο, αναφέροντας στην Κρεμλίδου πως δεν είναι σωστή η συμπεριφορά αυτή απέναντι σε μια μητέρα, με πολλές ακολούθους της στο Instagram να έχουν το δικό της προφίλ.

«Θα ήθελα να σε ακολουθήσω, αλλά αυτό που κάνεις απέναντι σε μια μάνα είναι λάθος. Τη βλέπεις πώς κλαίει», ήταν μερικά από τα λόγια του Τριαντάφυλλου, που αποτέλεσαν «γροθιά» στο στομάχι στο συμβούλιο αποχώρησης.

Υποψήφιος ο Περικλής Κονδυλάτος

Αγωνία υπήρξε στο δεύτερο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor για την τρέχουσα εβδομάδα, με τους «Κόκκινους» να καλούνται να ψηφίσουν και το δεύτερο υποψήφιο, αφού ηττήθηκαν στο έτερο αγώνισμα ασυλίας και τον Περικλή Κονδυλάτο να μπαίνει στην κρίση του κοινού.

Οι «Μπλε» ήταν οι νικητές με 10-6 στην τελευταία αναμέτρηση, φέρνοντας για ακόμη μια φορά τους αντιπάλους τους στη δύσκολη θέση, με τον Γιώργο Λιανό να τους καλεί να αποφασίσουν το ποιος συμπαίκτης τους θα τεθεί στην κρίση του κοινού, κινδυνεύοντας να γυρίσει στο σπίτι του.

Survivor υποψήφιος Κονδυλάτος

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, που είχε ψηφιστεί στην πρώτη ψηφοφορία.