Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 spoiler 20/1: Ποιος παίκτης φεύγει σήμερα

Προσοχή, ακολουθεί μέγα διαρροή!

Survivor 4 spoiler 20/1: Ποιος παίκτης φεύγει σήμερα
Survivor 20.01.2021 23:30
Από Youweekly Team

Σήμερα 20/1 το επεισόδιο του Survivor θα είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικό αφού θα παρακολουθήσουμε ακόμα μια αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων και εννοείται πως το Youweekly.gr έχει όλες τις πληροφορίες για το τι θα συμβεί.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και μέσα 100%, υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Ανθή Σαλαγκούδη - η οποία μάλιστα είναι και πολύ ψυχολογικά ριγμένη - και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα 20/1 από το Survivor

Το Youweekly.gr μέχρι στιγμής έχει βγει σωστό σε όποια πληροφορία έχει δώσει στους πιστούς αναγνώστες του για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έτσι θα συμβεί και σήμερα, πιστεύουμε...

Όπως σας είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα που τελικά δεν έγινε καμία αποχώρηση την τελευταία στιγμή από την ομάδα των Διάσημων, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μεγάλο κοινό και θα έβγαινε η πιο αγαπημένη παίκτρια παρά το γεγονός πως η ομάδα της την είχε ψηφίσει προς αποχώρηση.

Survivor 4 spoiler 20/1 ποιος φεύγει

Αυτό θα συμβεί και σήμερα! Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν οι πληροφορίες μας! Επίσης, θα υπάρξει ανατροπάρα καθώς τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση θα βρεθεί η Ελιζαμπεθ Ελέτσι... ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η οποία θα είναι κι αυτή που θα αποχωρήσει σήμερα από το παιχνίδι!

Συντονιστείτε!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ήταν ζευγάρι με τον Παντελή Παντελίδη στο παρελθόν;

Μιχάλης Αρναούτης - Survivor 4: "Ο Κοψιδάς είχε πέσει κάτω, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του"

Share