Κατερίνα Καινούργιου - Survivor 4: "Η Άννα Μαρία παρακαλούσε να κάνει τηλεόραση"

Την "άδειασε" σήμερα στην εκπομπή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου - Survivor 4:

"Δεν θα ασχολούμαστε με το τι λένε στα πρωϊνάδικα!". Αυτή ήταν η ατάκα που ειπώθηκε από την Άννα Μαρία Βέλλη στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor και που εκνεύρισε την Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο η Άννα Μαρία Βέλλη ήρθε σε μια έντονη λεκτική διαμάχη με την Ασημίνα Ιγγλέζου και προσπαθώντας να την κάνει να καταλάβει πόσο σημασία έχει γι' αυτούς εκεί το φαγητό την ειρωνεύτηκε χρησιμοποιώντας την παραπάνω φράση.

Απόσπασμα από το χθεσινό συμβούλιο του Survivor

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το απόσπασμα στην εκπομπή της, Ευτυχείτε, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Αυτό για τα πρωϊνάδικα; Εγώ ξέρω ότι η Άννα Μαρία Βέλλη παρακαλούσε να κάνει τηλεοπτική εκπομπή… Είναι κάποιοι που το παίζουν περισσότερο Youtube και εναλλακτικοί και κάνουν πως και πως να βγουν στην τηλεόραση” ανέφερε.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την Άννα Μαρία Βέλλη

Ποια είναι η αμοιβή της Άννας Μαρία Βέλλη στο Survivor

Μετά την αποκάλυψη που σας κάναμε για την αμοιβή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor - δείτε εδώ - που δεν τα πάει και τόσο καλά στα αθλήματα, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε την συμφωνία που έχει κάνει η Άννα Μαρία Βέλλη με την παραγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η Άννα Μαρία Βέλλη για να δεχτεί να πει το ναι και να κλείσει στην ομάδα των Διάσημων υπέγραψε συμβόλαιο για 4.000 ευρώ!

Από τους καλοπληρωμένους κι αυτή δηλαδή...