Survivor - Αναγνωστόπουλος: «Είδαν ότι είχαμε κόντρα με τον Ντάνο και είπαν να μας βάλουν στο παιχνίδι»

Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο στο πως η παραγωγή επιλέγει τους παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor - Αναγνωστόπουλος: «Είδαν ότι είχαμε κόντρα με τον Ντάνο και είπαν να μας βάλουν στο παιχνίδι»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε στο Πρωινό πώς η παραγωγή του Survivor επιλέγει τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης έκανε γνωστό πως οι υποψήφιοι παίκτες είχαν περάσει από μερικά τεστ για να δει η παραγωγή πως είναι μεταξύ τους η επαφή και επικοινωνία.

Μάλιστα, ανέφερε τον τρόπου που οι παίκτες πάνε τουαλέτα.. αλλά και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε συγκεκριμένα: «Πριν μπούμε είχαμε κάνει κάποιες εργασίες όλοι μαζί. Εγώ ήμουν με τον Ντάνο, τον Τσανγκ και η Δάρρα και είχαμε φτιάξει μια βιβλιοθήκη.

Είχαμε μια διαφωνία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που δεν μπορούσε να βάλει το συρτάρι. Έριξε μια μπουνιά στο συρτάρι και το έσπασε… Είδαν ότι είχαμε κόντρα και είπαν να μας βάλουν μέσα στο παιχνίδι»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Kώστας Αναγνωστόπουλος: "Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα και οι Διάσημοι 2 με 5 χιλιάδες την εβδομάδα"

Μιλώντας για το φετινό Survivor από το οποίο μάλιστα θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Κάτια λόγω των προβλημάτων υγείας της ο "Μισθοφόρος" αναφέρθηκε στα ποσά του παιχνιδιού.

Ήταν μάλιστα πολύ λεπτομερής αφού ανέφερε: «Οι Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ τον μήνα. Εγώ όταν μου το είπαν λέω θα μας πληρώνουν κιόλας; Αφού εγώ δήλωσα συμμετοχή. Για τους Διάσημους είχα ακούσει διάφορα ποσά. Ήταν πιο μικροί οι μισθοί από ότι τώρα. Οι μισθοί τους είναι από 2.000 – 5.000 το περισσότερο. Τη βδομάδα».