Survivor 4 - Κονδυλάτος για Τριαντάφυλλο: «Αυτό το ανθρωποειδές είναι ο ιπποκόμος του Κοψιδά»

Όλα θα τα ακούσουμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κονδυλάτος για Τριαντάφυλλο: «Αυτό το ανθρωποειδές είναι ο ιπποκόμος του Κοψιδά»

Έξαλλος ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, μετά την ανακήρυξή του σε δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να… βγάζει νύχια, επιτιθέμενος στον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, αν και το κάνει πάλι πίσω από την πλάτη τους και μπροστά στις κάμερες.

Η κόκκινη ομάδα ψήφισε στο επεισόδιο της Τρίτης (19/1) και ο Κονδυλάτος βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση του να κρίνεται από το κοινό, με το ποσοστό των ψήφων, μάλιστα, να είναι συντριπτικό, αφού εκείνος είχε επτά στις δέκα, με αποτέλεσμα να βγει στην αντεπίθεση για αυτό που συνέβη απέναντι στους δύο συμπαίκτες του.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν, αυτή την φορά, ο παίκτης που δέχθηκε τα περισσότερα «πυρά» με εκφράσεις όπως «ανθρωποειδές», «κατίνα» και «ιπποκόμος του Κοψιδά», ενώ για τον ηθοποιό πρόσθεσε πως η συμπεριφορά του ήταν αγενής όσες φορές βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ενώ σήμερα αυτή η ομάδα κερδίζει.

Δείτε όσα είπε ο Περικλής για τον Τριαντάφυλλο

Survivor 4 spoiler 20/1: Ποιος παίκτης φεύγει σήμερα

Σήμερα 20/1 το επεισόδιο του Survivor θα είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικό αφού θα παρακολουθήσουμε ακόμα μια αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων και εννοείται πως το Youweekly.gr έχει όλες τις πληροφορίες για το τι θα συμβεί.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και μέσα 100%, υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Ανθή Σαλαγκούδη - η οποία μάλιστα είναι και πολύ ψυχολογικά ριγμένη - και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το Youweekly.gr μέχρι στιγμής έχει βγει σωστό σε όποια πληροφορία έχει δώσει στους πιστούς αναγνώστες του για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έτσι θα συμβεί και σήμερα, πιστεύουμε...

Όπως σας είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα που τελικά δεν έγινε καμία αποχώρηση την τελευταία στιγμή από την ομάδα των Διάσημων, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μεγάλο κοινό και θα έβγαινε η πιο αγαπημένη παίκτρια παρά το γεγονός πως η ομάδα της την είχε ψηφίσει προς αποχώρηση.

Αυτό θα συμβεί και σήμερα! Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν οι πληροφορίες μας! Επίσης, θα υπάρξει ανατροπάρα καθώς τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση θα βρεθεί η Ελιζαμπεθ Ελέτσι... ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τώρα το ποιος θα φύγει μεταξύ αυτής και του Περικλή είναι άξιο απορία... από την μία ο Περικλής έχει αυτό το κάτι που θέλει η παραγωγή για να της φέρνει τα νούμερα τηλεθέασης αλλά από την άλλη πόσους υποστηρικτές θα έχει για να τον ψηφίσουν να μείνει; Σήμερα αμφιταλλαντευόμαστε...

Συντονιστείτε!