Survivor 4: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι "σκότωσε" την Σαλαγκούδη με ένα βλέμμα πριν φύγει από το παιχνίδι

Καρέ καρέ σε βίντεο η σκηνή! Να πεις ότι είχε κι άδικο...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Όπως σας τα είπαμε, έτσι κι έγιναν στο χθεσινό 20/1 επεισόδιο του Survivor 4! Ανατροπάρα τεράστια με την Ανθή Σαλαγκούδη να βγαίνει δημοφιλέστερη παίκτρια, και ακόμη πιο μια μεγάλη ανατροπή που έδειξε υποψήφια την Ελίζαμπεθ Ελέτσι που τελικά έφυγε.

Το τηλεοπτικό κοινό είναι εξοργισμένο με την παραγωγή του Survivor και δεν το έκρυψε αφού στο twitter τα σχόλια πήραν φωτιά. Εμείς βλέπουμε στο repeat καρέ καρέ την σκηνή της αποχώρησης! Το παγωμένο βλέμμα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την Σαλαγκούδη που ξέσπασε σε κλάματα, και την οργή του Τριαντάφυλλου προς την τελευταία.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως την ώρα που η Ελίζαμπεθ σηκώθηκε να φύγει από το συμβούλιο του νησιού ούτε που χαιρέτησε την Ανθή. Και που την κοίταξε πολύ της ήταν... Εγώ στην θέση της μπορεί να την είχα πιάσει από το μαλλί...

Καρέ καρέ η αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το Survivor 4

Μια από τις καλύτερες στιγμές της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor 4

Η ατμόσφαιρα στην παραλία της Κόκκινης ομάδας του Survivor ήταν εξαιρετική πριν κάτι μέρες, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να ξεσηκώνει όλο τον Άγιο Δομίνικο με το φοβερό της ζεϊμπέκικο.

Λίγο μετά την ανακατανομή των ομάδων, με επιλογές του Γιώργου Κοψιδά και του Τζέιμς Καφετζή, οι οποίες ικανοποίησαν τους περισσότερους, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παρέμεινε στην παραλία της πρώην ομάδας των Διάσημων και οι σχέσεις της με τους συμπαίκτες της, παλιούς και καινούργιους, ήταν άριστη.

Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, η ίδια, με τον Τριαντάφυλλο να τραγουδά, σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και έβαλε «φωτιά» στο γλέντι, δείχνοντας πως… ξέρει και από χορούς.