Survivor 4: «Έλα παιδιά, πάμε όλοι Master Chef»

Χαμός στα social media! Έξαλλοι οι χρήστες μετά την ψηφοφορία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Έλα παιδιά, πάμε όλοι Master Chef»

Χαμός επικρατεί από χθες με την ψηφοφορία που έγινε στο Survivor 4, όπου ανέδειξε αγαπημένη παίκτρια την Ανθή Σαλαγκούδη. Ένα γεγονός που ούτε η ίδια μπόρεσε να πιστέψει. Οι χρήστες λοιπόν του Twitter είναι έξαλλοι, με αποτέλεσμα να γράφουν πως όταν ξεκινήσει το MasterChef αυτό το Σάββατο, θα γυρίσουν μια και καλή κανάλι.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα και εκείνοι που θέλουν όχι μόνο την ψηφοφορία, αλλά και γενικά το παιχνίδι να είναι στημένο και την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να έχει βύσμα, λόγω του ότι ο πατέρας της είναι πρώην Υφυπουργός.

Βέβαια, τι και αν στο Twitter γράφεται πως είναι όλοι δυσαρεστημένοι με αυτές τις εξελίξεις, ωστόσον συνεχίζουν να βλέπουν το παιχνίδι με τα νούμερα τηλεθέασης να βρίσκονται στον... "Θεό".

Survivor 4 Master Chef

Survivor 4 Twitter

Survivor 4 Σαλαγκούδη

Δεν ήταν στημένη η ψηφοφορία της Σαλαγκούδη στο Survivor 4 - Βγήκαν στοιχεία στην δημοσιότητα

Συγκεκριμένα, όπως, ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open η παραγωγή του ριάλιτι βλέποντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επιβεβαίωσε μέσω δικηγόρου τα στοιχεία για να διαπιστώσουν όντως αν τα μηνύματα στήριξης ερχόντουσαν από ένα συγκεκριμένου αριθμό ή από περισσότερα, καθώς δεν ήταν λίγοι στα social media που αναφέρθηκαν σε στημένη ψηφοφορία.

Μετά τον έλεγχο αυτό, λοιπόν, αποδείχθηκε πως η ψηφοφορία ήταν μια χαρά, τα νούμερα που ψήφισαν την Ανθή ήταν πολλά και διαφορετικά και τα περισσότερα, μάλιστα, από την Θεσσαλονίκη όπου και κατάγεται.

Όσον αφορά τον πατέρα της που είναι γνωστός πρώην υπουργός, το μόνο που έκανε ο άνθρωπος αυτός ήταν να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια δημοσίευση μέσω τις οποίας καλούσε τον κόσμο απλά να στηρίξει την κόρη του, όπως θα έκανε κάθε πατέρας αν είχε το παιδί του σε ένα ριάλιτι...

Άγριος τσακωμός για Τριαντάφυλλο και Ανθή όταν έκλεισαν οι κάμερες του Survivor - Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Απίστευτες καταστάσεις έζησαν χτες τα άτομα της παραγωγής του Survivor 4 στον Άγιο Δομίνικο με παίκτες της Κόκκινης ομάδας να ξεσπούν μετά το τέλος του χθεσινού συμβουλίου!

Μόλις "έπεσαν" οι κάμερες έγινε το έλα να δεις! "Μαύρο πρόβατο" φυσικά η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία με... πονηριά έβγαλε υποψήφια την Ελίζαμπεθ Ελέτσι ώστε να αποχωρήσει εκείνη κι όχι ο φίλος της, Περικλής Κονδυλάτος!

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Αυτό ως αποτέλεσμα είχε νεύρα από την πλευρά των συμπαικτών της που έχασαν μια δυνατή προσωπικότητα της ομάδας τους. Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκανε με την μια επίθεση στην Ανθή, την οποία την κατηγόρησε για στρατηγική! Μάλιστα αρκετοί της είπαν πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr