Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Μεταφέρουν Κονδυλάτο - Σαλαγκούδη στους Μπλε για να μπει η Ελέτσι στους Κόκκινους ξανά;

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα σα να λέμε...

Survivor 4: Μεταφέρουν Κονδυλάτο - Σαλαγκούδη στους Μπλε για να μπει η Ελέτσι στους Κόκκινους ξανά;
Survivor 22.01.2021 10:05
Από Youweekly Team

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Survivor 4 μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστές τους Περικλή Κονδυλάτο, Ανθή Σαλαγκούδη, Ελπίζαμπεθ Ελέτσι και Τριαντάφυλλο!

Το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων είναι πλέον το χειρότερο που έχουμε δει ποτέ σε ομάδα του Survivor και αυτό αρχίζει να προβληματίζει την παραγωγή! Η κίνηση της Ανθής να δώσει ως υποψήφια, επειδή βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού (άλλο κι αυτό), την Ελίζαμπεθ και όχι πχ τον Γιώργο Κοψιδά που είχε ψηφίσει στις ψηφοφορίες για να την γλιτώσει ο φίλος της Περικλής έκανε τους πάντες έξαλλους και περισσότερο τον Τριαντάφυλλο!

Ο τσακωμός μεταξύ του τραγουδιστή και του Κονδυλάτου που ακολούθησε ήταν τόσο έντονος που προβλημάτισε την παραγωγή και σκέφτεται να πάρει μέτρα! Σύμφωνα και με την εκπομπή του Θοδωρή Ρακιντζή στο διαδίκτυο, η παραγωγή θα πρέπει να κάνει ακόμα λίγες αλλαγές στις δύο ομάδες!

Τι θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον γνωστό τηλεκριτικό; Εφόσον αυτή την εβδομάδα δεν αποχωρήσει ο Περικλής θα πρέπει η παραγωγή... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - αποκάλυψη: Τι συνέβη και ο Περικλής ξεπέρασε τα όρια!

Survivor 4: Νέες πληροφορίες για τον άγριο τσακωμό Περικλή - Τριαντάφυλλου

Share