«Νικητής του Survivor 4 θα είναι... ο Γιώργος Λιανός»

Έτσι όπως το πάνε, όλα να τα περιμένουμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Νικητής του Survivor 4 θα είναι... ο Γιώργος Λιανός»

Το Survivor 4, έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών και φανς του ριάλιτι έχουν γίνει και πολλοί διάσημοι, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος που δεν διστάζει να ρίξει "καρφιά", μέχρι και ο Γιώργος Τσαλίκης που προέβλεψε πως νικητής θα είναι ο Γιώργος Λιανός.

Ο τραγουδιστής, σε Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε ερωτήσεις των θαυμαστών του. Μια από αυτές λοιπόν αφορούσε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Ποιος πιστεύεις θα είναι ο νικητής φέτος στο survivor;» ρώτησε follower του. «Αυτός» έγραψε κάνοντας mention τον Γιώργο Λιανό και αναρτώντας φωτογραφία του.

Γιώργος Τσαλίκης για Survivor 4 Γιώργος Λιανός

Γιώργος Λιανός - Survivor 4: Αποκάλυψε τον λόγο που επιστρέφει Ελλάδα - "Θα είναι για πέντε μέρες"

Σε προηγούμενο επεισόδιο στο Survivor ο Ατζούν αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός θα χρειαστεί να επιστρέψει Ελλάδα για ένα διάστημα και από τότε το κινητό του παρουσιαστή πήρε φωτιά από ερωτήσεις.

Έτσι, ο φετινός παρουσιαστής του Survivor μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε την εξήγηση για τον λόγο που θα λείπει - τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν - αλλά και τις ακριβείς μέρες για τους φανατικούς του ριάλιτι επιβίωσης.

«Επειδή με ρωτάτε, πέντε μέρες θα λείψω μόνο για να δω τα παιδιά μου και θα περιγράφω κανονικά.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και έκλεισε όσα λέγονταν για την παρουσίαση του The Voice.

λιανός

Γιώργος Λιανός: Έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του από το τηλέφωνο ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο

Πριν από λίγες ημέρες το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως ο λόγος που ο Γιώργος Λιανός θα λείψει για λίγο καιρό από την παρουσίαση του Survivor είναι η εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Καραλέξη.

Νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως αναφέρουν πως ο αγαπημένος παρουσιαστής έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του από το τηλέφωνο, ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr