Survivor 4: Ακύρωσαν τον Νάσο Ντάλλη τελευταία στιγμή - «Δεν με πήραν τηλέφωνο»

Ακύρωσε όλες τις δουλειές του και τελικά έφυγαν χωρίς εκείνον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ακύρωσαν τον Νάσο Ντάλλη τελευταία στιγμή -  «Δεν με πήραν τηλέφωνο»

Ο Νάσος Ντάλλης ήταν ανάμεσα στους παίκτες των Μαχητών που θα πετούσε για Άγιο Δομίνικο με σκοπό να πέσει στους στίβους μάχης του Survivor 4. Ωστόσο, τον ακύρωσαν τελευταία στιγμή χωρίς καν να τον πάρουν τηλέφωνο να τον ενημερώσουν.

Μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε πως ενώ είχε πάει στο γύρισμα για το trailer και του είχαν πει πως είναι μέσα στο παιχνίδι - μάλιστα είχε βγει και το βιογραφικό του - , τελικά όλοι αναχώρησαν από το αεροδρόμιο χωρίς εκείνον.

Έτσι ακύρωσαν τον Νάσο Ντάλλη από το Survivor 4

«Φτάσαμε μέχρι τον τελικό που κάναμε γυρίσματα, τρέιλερ, αυτά που θα έπαιζαν από ό,τι μας είπαν. Η υπεύθυνη παραγωγής μάς είπε «εσείς οι 11 είστε που φεύγετε». Τελικά, δεν με πήραν τηλέφωνο μία μέρα από ό,τι είδα πριν πετάξει το αεροπλάνο. Η μόνη ενημέρωση ήταν ότι με πήραν Σάββατο και μου είπαν «είσαι στο παιχνίδι».

Δεν είχα δηλώσει εγώ συμμετοχή. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αν με ενδιαφέρει να πάρω μέρος στο Survivor.

Από αυτά που είδα εκεί, ο λόγος ήταν η φιλία μου με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Είμαστε 20 χρόνια φίλοι.

Είναι πολύ άσχημο να σου λένε φεύγεις, να κλείνεις τις δουλειές σου και τελικά να μη φεύγεις ποτέ. Θεωρούσα ότι μπορεί να έφτανα μέχρι το τέλος, ειδικά με αυτό που βλέπω τώρα, σίγουρα θα πήγαινα στο τέλος».

«Πολλά παιδιά μπήκαν «φυτευτά»…», υποστηρίζει ο Νάσος Ντάλλης για το Survivor.

Survivor 4 - spoiler: Επιστρέφει σε ένα μήνα ξανά η Κάτια Ταραμπάνκο;

Οι "βόμβες" δεν σταματάνε να σκάνε μια προς μία αυτές τις ημέρες για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor! Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο πριν από λίγες ώρες να προσγειώθηκε στην Ελλάδα - δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις - αλλά μπορεί πολύ σύντομα, μάλιστα, να ξανά φτιάξει την βαλίτσα της για τον Άγιο Δομίνικο.

Πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγη ώρα αναφέρουν πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να την εντάξει ξανά στο δυναμικό του ριάλιτι, αν το επιτρέπει βέβαια η κατάσταση της υγείας της.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες του ριάλιτι και προφανώς η παραγωγή θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της να την επαναφέρει αφού κρατούσε στον Θεό και τα νούμερα τηλεθέασης με τους καυγάδες και τις διαμάχες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

Survivor 4 Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει

Αντιλαμβάνεστε πως κάτι τέτοιο, αν μπορεί να συμβεί απ' τους κανονισμούς και αν θελήσει η ίδια η Κάτια να πραγματοποιηθεί, εφόσον της προταθεί εκ νέου απ' την παραγωγή, θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες στο παιχνίδι και θα προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων.

Το πιο ακραίο σενάριο; Αυτή της ταυτόχρονης επιστροφής στο Survivor τόσο της Κάτιας, όσο και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ - η οποία κατάφωρα έχει αδικηθεί από όσα προηγήθηκαν με την Ανθή Σαλαγκούδη, με αποτέλεσμα η πίεση προς την παραγωγή για αποκατάσταση (με κάθε τρόπο) της τάξης και της εικόνας του παιχνιδιού προς το τηλεοπτικό κοινό, να είναι τεράστια.