Survivor 4: Βίντεο του Τζέιμς Καφετζή από ξέφρενο boat party

Το αλκοόλ να ρέει κι όλοι να χορεύουν ανεξέλεκτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Βίντεο του Τζέιμς Καφετζή από ξέφρενο boat party

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν θα λέγαμε πως είναι ένας ήσυχος παίκτης μέσα στο Survivor. Βέβαια, ούτε στη ζωή του έξω από το παιχνίδι, αφού τα καλοκαίρια λατρεύει τα ξέφρενα boat party, τα οποία διοργανώνει ο ίδιος.

Ο Τζέιμς, δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία στη Ρόδο. Εκεί μάλιστα, έκανε διακοπές μαζί και με την Μαριπόζα.

Στο λογαριασμό της επιχείρησής του στο Instagram, υπάρχουν βίντεο με ξέφρενα πάρτι, χορό και αλκοόλ. Με λίγα λόγια είναι ο παράδεισος των νέων. Σε πολλά λοιπόν βίντεο, βλέπουμε και τον Τζέιμς Καφετζή.

Survivor 4: Ο James από τους Μαχητές είναι ο... σωσίας του Πρίγκιπα Χάρι

Χαμός επικρατεί με το Survivor 4, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να είναι πρωταγωνιστές σε διάφορα meme που δημιουργούν οι χρήστες twitter και Instagram. Σε ένα από αυτά είδαμε τον James Καφετζή από την ομάδα των μαχητών και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος είναι γιατί η ομοιότητα του με τον Πρίγκιπα Χάρι είναι απίστευτη.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς οι ίδιοι, φορώντας γυαλιά και οι δυο πρέπει να ρίξεις και μια δεύτερη ματιά για να τους ξεχωρίσεις, ενώ με την παρακάτω φωτογραφία θα πάθετε πλάκα.

Και οι δυο έχουν το ίδιο σχήμα κεφαλιού, αλλά και χρώματα σε μαλλιά και επιδερμίδα.

James Καφετζής Survivor πρίγκιπας Χάρι Ομοιότητα

Να σημειώσουμε κάπου εδώ, ότι ο James σε ένα επεισόδιο του Survivor και συγκεκριμένα στον στίβο μάχης έκανε ένα μεγάλο λάθος και έπρεπε να ακυρωθεί το ματς. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Ποιος είναι ο James Καφετζής από το Survivor 4

O James Καφετζής είναι 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία.

Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Μεταξύ άλλων, αυτό που θα του λείψει στο SURVIVOR είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.