Survivor 4: Η ανάρτηση του Νέρι Καστίγιο για το παιχνίδι

"Δεν ξέρω πως βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Εγώ..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανάρτηση του Νέρι Καστίγιο για το παιχνίδι

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται και γράφονται για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4, κι ένα από αυτά περιλαμβάνει και την συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο στο παιχνίδι, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποφάσισε με μια ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να μην συνδέεται το όνομά του με το Survivor 4.

Συγκεκριμένα ανέβασε story γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω πως βγάζουν τέτοια δημοσιεύματα. Εγώ φέτος δεν έχω μιλήσει με κανέναν από το Survivor. Πώς λέγονται όλα αυτά απορώ»

Η ανάρτηση του Νέρι Καστίγιο για το Survivor 4

Νέρι Καστίγιο Survivor 4

Να τονίσουμε, βέβαια, πως δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο που διαρρέουν ανακρίβειες για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού σύμφωνα με όσα μάθαμε εχθές η παραγωγή προσπαθεί να δημιουργήσει από μόνη της ντόρο και να κάνει τον κόσμο να κράξει το παιχνίδι...

Η Μαριάνθη Καλατζάκη ωστόσο μπαίνει στο Survivor την Κυριακή 24/1

Όπως φαίνεται, θα ενταχθεί στους Μπλε, αφού όλοι γνώριζαν πως θα μπει στο στους Διάσημους η Βαλέρια Χοψονίδου και μια... Μαριάνθη στους Μαχητές. Κανείς όμως δεν γνώριζε ποια είναι η κοπέλα αυτή.

Η ίδια, εργάζεται ως Πλοίαρχος σε δρομολόγια που πιάνουν λιμάνι στην Ιταλία, ενώ δηλώνει και αθλήτρια της κολύμβησης. Από τα δεδομένα αυτά καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια αρκετά δυνατή παίκτρια που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα των Μπλε.

Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή της στο Athensmagazine.gr.