Survivor 4: Απειλούν την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη

Ξεφεύγει η κατάσταση, κάποιοι φανατίζονται με το ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Απειλούν την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη

Μια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη και την οικογένεια της. Συγκεκριμένα, άγνωστοι τους απειλούν, μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 , όπου βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. (Την ψήφισε η Ανθή).

Μετά λοιπόν από το γεγονός αυτό ξέσπασε σάλος, καθώς η παίκτρια της Κόκκινης ομάδα είναι η πιο αργή αγωνιστικά, με αποτέλεσμα πολλοί να παραξενευτούν και να πουν πως η ψηφοφορία είναι στημένη. Μάλιστα, μέχρι και ο πατέρας της, πρώην υφυπουργός Γιώργος Σαλαγκούδης, έκανε δηλώσεις για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ωστόσο, όπως φαίνεται πολλοί δεν πείστηκαν και συγκεκριμένα οι φανατικοί με το Survivor 4. Σύμφωνα με τον γαμπρό της Ανθής Σαλαγκούδη, Σταύρο Ευθυμίου άγνωστοι στέλνουν στην οικογένεια της, απειλητικά μηνύματα.

«To survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying – απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο Twitter.

Survivor 4 οικογένεια Ανθής Σαλαγκούδη απειλές

Survivor 4 spoiler: Πότε αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη;

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor 4, καθώς ενώ είναι η πιο αργή παίκτρια από τις κοπέλες, βγήκε η πιο δημοφιλής. Το γεγονός αυτό όμως, έφερε πολλές αντιδράσεις από τα social media με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στο ριάλιτι. Οι αλλαγές μάλιστα αυτές, θα φέρουν και την αποχώρηση της.

Η παραγωγή αλλάζει τον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού. Όπως φαίνεται από την νέα εβδομάδα, το κοινό θα ψηφίζει ποιος θέλει να φύγει και όχι τον πιο δημοφιλή.

Survivor 4 spoiler αποχωρεί Ανθή Σαλαγκούδη

Για αυτό λοιπόν, νέο spoiler θέλει την Ανθή Σαλαγκούδη να μας λέει «αντίο» από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς σίγουρα η Κόκκινη ομάδα αν χάσει και αυτές τις ασυλίες θα αναγκαστεί να την ψηφίσει, αφού είναι η πιο αργή συγκριτικά με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Αν ωστόσο, οι Κόκκινοι κάνουν την ανατροπή και κερδίσουν - αφού θα μπει και μια νέα παίκτρια στην ομάδα τους - θα παραμείνει στο παιχνίδι.