Survivor 4: «Είναι ντροπή να μου λένε πως προβάλω τα παιδιά μου! Δεν τα "πουλάω"»

«Έσπασε» η Σοφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Είναι ντροπή να μου λένε πως προβάλω τα παιδιά μου! Δεν τα

Το νέο επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε με έναν καυγά και την Σοφία Μαργαρίτη να «λυγίζει» και να ξεσπά σε κλάματα.

Ειδικότερα, οι Κόκκινοι είχαν έναν άγριο τσακωμό με πρωταγωνίστριες την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Σοφία Μαργαρίτη.

Πολλές βαριές κουβέντες ακούστηκαν, μια εκ των οποίων αφορούσε τα παιδιά των δύο γυναικών. Η Σοφία κατηγόρησε την Ασημίνα ότι πουλάει εν μέρει τα παιδιά της στο instagram με την δεύτερη να ανταποδίδει την άσχημη αυτή κουβέντα.

Το επόμενα πρωί όμως, η Σοφία ξέσπασε σε κλάματα και ομολόγησε πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά της και πως μάλιστα έφτασε στην Αθήνα με δανεικά λεφτά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι όλο αυτό το κάνει για τα παιδιά της και πως φυσικά της λείπουν αφάνταστα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Είμαι η Σοφία που έτυχε να έχω δυο κορίτσια, που τυγχάνει να έχω αυτό το φυζίκ, που τυγχάνει να δουλεύω σε συνεργείο αλλά δεν έτυχε που με επιλέξανε και μπήκα εδώ… Ήρθα εδώ να κάνω κάτι. Με δανεικά να έρθω από τα Τρίκαλα για να πάω Αθήνα να πάρω το αεροπλάνο, να δώσω ένα κόσμημα που είχα να πάρω ένα πενηντάρικο και να μου λένε ότι προβάλλω τα παιδιά μου. Είναι ντροπή. Η Ασημίνα δε λέει τίποτα για τα παιδιά της. Εμένα ο κόσμος μου είναι τα παιδιά μου. Πως ξύπνησαν, αν κοιμήθηκαν, που δεν είμαι εκεί να τα σκεπάσω, που με βλέπουν στην τηλεόραση και στεναχωριούνται και λένε μέσα τους πότε θα γυρίσω. Δε με νοιάζει η πείνα, δε με νοιάζει το σανίδι, να με φάνε τα κουνούπια, να σπάσω τα πόδια μου αλλά να γυρίσω πίσω και να πω ότι άξιζε που τα άφησα να με περιμένουν, είναι ντροπή να λένε ότι πουλάω τα παιδιά μου. Καμαρώνω για αυτά, θέλω να τους προσφέρω”.

Δείτε εδώ ωστόσο, ποια ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor 4 σοφία μαργαρίτη

Survivor: Η καταγωγή και ηλικία της Μαχήτριας, Σοφίας Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει. Στοχεύει στο έπαθλο του Survivor καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της.

Είναι ατρόμητη, έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της.

Αυτό που θα την βοηθήσει στις δυσκολίες του Survivor είναι η ψυχραιμία της.