Survivor 4: Παραλίγο να ορμήσει ο Τριαντάφυλλος στον Περικλή

«Μην ασχολείσαι ρε μαζί μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Παραλίγο να ορμήσει ο Τριαντάφυλλος στον Περικλή

Ένας αδιανόητος καυγάς συνέβη πριν από μερικά λεπτά στο Survivor 4 ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Τριαντάφυλλο, με τον δεύτερο να έχει γίνει έξαλλος.

Οι σχέσεις των δύο Κόκκινων δεν είναι καθόλου καλές και ολοένα και χειροτερεύουν. Αυτή τη φορά αφορμή υπήρξε ως συνήθως το φαγητό και οι μερίδες αλλά και μερικές πισώπλατες δηλώσεις, κάτι το οποίο εμείς σαν είχαμε ενημερώσει ήδη ότι θα προκύψει.

Survivor 4 περικλής

Σύμφωνα με τον Περικλή, ο τραγουδιστής της παρέας είναι αρκετά προκλητικός με το φαγητό και η συμπεριφορά του είναι αρκετή αγενή. Παράλληλα, ο δεύτερος άκουσε τον σχεδιαστή κοσμημάτων να τον κράζει πίσω από τις κάμερες με το όλο θέμα να μην έχει σταματημό.

Με αφορμή αυτά τα δύο σκηνικά, ο Τριαντάφυλλο παραλίγο να ορμήσει στον Περικλή, με τον ίδιο να φωνάζει να μην ασχολείται μαζί του. Φυσικά, οι παίκτες προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Survivor 4: Η κίνηση του Περικλή στον Τριαντάφυλλο στο αγώνισμα, πριν την αποχώρηση της Ελέτσι

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 να έγινε το "σώσε" με την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως πιο δημοφιλή παίκτρια και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όμως η κόντρα του Τριαντάφυλλου και του Περικλή Κονδυλάτου, δεν έχει προηγούμενο.

Ο τραγουδιστής ήταν έξαλλος μετά το τέλος του συμβουλίου και φήμες τον θέλουν να τσακώθηκε άγρια με τον Περικλή, όταν επέστρεψαν στην παραλία! Τι πραγματικά συνέβη; Το "έλα να δεις" με τις φήμες να αναφέρουν ότι επενέβη μέχρι και η παραγωγή για να αποφύγει τα χειρότερα!

Ωστόσο, ένα στιγμιότυπο από το τελευταία επεισόδιο και συγκεκριμένα από το αγώνισμα, δείχνει πόσο κακές είναι οι σχέσεις των δύο παικτών! Την ώρα λοιπόν που η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε το 5 στα 5 και χάριζε μια νίκη στην ομάδα των Κόκκινων - βασικά λίγο πριν κερδίσει αλλά πλησίαζε στη νίκη - , ο Περικλής στον Τριαντάφυλλο γύρισε να ... Δείτε τη συνέχεια και το βίντεο στο Athensmagazine.gr