Survivor spoiler 25/1: Το ίδιο βαρετό μοτίβο! Αγώνισμα ασυλίας και τσακωμοί...

Δείτε τα πρώτα πλάνα από τον στίβο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 25/1: Το ίδιο βαρετό μοτίβο! Αγώνισμα ασυλίας και τσακωμοί...

Σήμερα το Survivor θα έρθει πρώτη φορά αντιμέτωπο με το MasterChef και θα υπάρξει μια πραγματική μάχη γιγάντων. Ωστόσο, ενώ το trailer του ριάλιτι μαγειρικής έδωσε κάποια στοιχεία που ήταν αρκετά ενδιαφέρον, το σημερινό απόσπασμα του Survivor είναι ότι πιο αδιάφορο έχει παιχτεί... σε σύγκριση πάντα με τα προηγούμενα.

Ολιγόλεπτο και δείχνει απλά τον στίβο μάχης, στον οποίο και ξέρουμε ποια ομάδα θα κερδίσει.

Μάλλον ο ΣΚΑΙ θεωρεί πως έχει κερδίσει αρκετό έδαφος και δεν τον απασχολεί που αυτή τη φορά θα έχει και ανταγωνιστή... Αναμένουμε πως και πως να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η πρώτη αυτή μάχη.

Απόσπασμα από τον σημερινό 25/1 στίβο μάχης του Survivor 4

Αλλάζουν όλα στην ψηφοφορία του Survivor 4

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας θα επανέλθει στο προσκήνιο το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, που όσο να 'ναι θα δυσκολέψει τα πράγματα και θα φέρει περισσότερες εντάσεις μεταξύ των παικτών. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, επίσης, θα προέρχονται από τα αγωνίσματα ασυλίας κι από την διαδικασία που ήδη ακολουθείτε, ωστόσο, το κοινό θα έχει την τελευταία λέξη, δηλαδή το κοινό θα ψηφίζει ποιος θέλει να φύγει, όχι να μείνει.

Το πότε θα συμβούν όλες αυτές οι αλλαγές δεν είναι επιβεβαιωμένο 100% ακόμα αλλά θεωρούμε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν...