Survivor 4 - Περικλής: «Ο Τριαντάφυλλος γλείφει την Ανθή με ξεδιάντροπο τρόπο»

«Από τότε που βγήκε δημοφιλής»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Περικλής: «Ο Τριαντάφυλλος γλείφει την Ανθή με ξεδιάντροπο τρόπο»

Νέα «καρφιά» έριξε ο Περικλής Κονδυλάτος στον Τριαντάφυλλο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, αναφέροντας πως ο συμπαίκτης του είναι πολύ βρώμικος, αφού παίρνοντας αφορμή από μια φράση του τραγουδιστή, δεν έχασε την ευκαιρία να τον «κατακεραυνώσει».

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έχει γίνει μεταξύ άλλων το επίκεντρο της συζήτησης, αφού ο Τζέιμς Καφετζής του είχε πει πως θα τον ήθελε στην ομάδα του. Αυτή η ατάκα του εξόργισε τον Τριαντάφυλλο, που θεωρεί πως επαναλαμβάνει αυτή την ατάκα, ώστε να προκαλέσει προβλήματα στους «Κόκκινους».

Survivor Κονδυλάτος

Ο Περικλής, μιλώντας στην κάμερα, απάντησε σε όσα είπε ο Τριαντάφυλλος, τονίζοντας ότι δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί βρώμικα, όπως εκείνος. Ενώ στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκραξε την Ανθή Σαλαγκούδη.

Survivor 4: Λάμπρη για Κονδυλάτο - «Αυτό που βλέπω τώρα είναι διαφορετικό από την εικόνα που έχω»

Στην κάμερα της εκπομπής, Έλα Χαμογέλα μίλησε η Αγγελική Λάμπρη λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου προς τους συμπαίκτες του.

«Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί, πάντως, ρύζι εγώ που έψαχνα σε όλα την παραλία δεν βρήκα. Μόνο αυτές τις πατάτες. Βρήκαμε, όμως, ρύζι στα αποφάγια μετά από παιχνίδι που έτρωγαν στο συνεργείο και εμείς ψάχναμε μήπως βρούμε τίποτα. Ψάχναμε στα αποφάγια, αυτό σας λέω μόνο», ανέφερε αρχικά για τις συνθήκες διαβίωσης τους στο νησί.

«Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός. Αυτό που βλέπω τώρα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από την εικόνα που έχω εγώ για εκείνον. Περικλή, πεινάς πολύ νομίζω» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor. «Δεν ξέρω πως αποχώρησα εγώ και δεν με απασχόλησε κιόλας. Είναι ένα παιχνίδι». Λέτε τελικά να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης ο Περικλής;