Survivor 4: Οι Μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι Κόκκινοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι Μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Ακόμη… μια μέρα στη δουλειά για τους «Μπλε» του Survivor, αφού η ομάδα έκανε για άλλη μια φορά εξαιρετική δουλειά στο αγώνισμα και πήρε την ασυλία, μετά τη «διπλή» νίκη της Κυριακής (24/1), συνεχίζοντας το σερί έναντι των «Κόκκινων», όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για την νίκη και για την ασυλία, η οποία τους βγάζει από τη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας προς αποχώρηση, με την μπλε ομάδα να δείχνει για ακόμη μια φορά την ανωτερότητά της και να επικρατεί ακόμη πιο άνετα, σε σύγκριση με το χθεσινό 10-9.

Survivor ασυλία Μπλε

Η κόκκινη ομάδα, φυσικά, εκτός του γεγονότος ότι έχει στην πλάτη της ένα σερί 6-0 από τον αντίπαλο, βρίσκεται φυσικά στο συμβούλιο αναγκασμένη να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το τελικό σκορ ήταν 10-3.

Η συνάντηση Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Ατζούν Ιλιτζαλί πριν το Survivor 4

Κι όμως, σύμφωνα με ντοκουμέντα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε συναντηθεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4. Όπως όλα δείχνουν, ο Τούρκος παραγωγός ήξερε πριν την βάλει μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην Μύκονο και κάθε καλοκαίρι όταν είναι ελεύθερος απο υποχρεώσεις ταξιδεύει στο νησί των ανέμων. Εκεί λοιπόν, γνώρισε την δημοσιογράφο και η κάμερα του Mykonos Live TV τους είχε απαθανατίσει.

Ο 48χρονος απέδειξε πόσο ευγενικός είναι όταν, ενώ κατευθυνόταν στην εξέδρα για να επιβιβαστεί σε ταχύπλοο που θα τον μετέφερε στο σκάφος του, συναντήθηκε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την οποία χαιρετήθηκαν και έβγαλαν selfie. Για αυτό όπως λέγεται μπορεί και να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Ατζούν Ιλιτζαλί Survivor 4

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή είναι πραγματικά άχρηστη»

Η πρώην παίκτρια, επικοινώνησε με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Πέτρο Νάζο και σχολίασαν λίγο τα όσα σημειώθηκαν στο παιχνίδι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δήλωσε μεταξύ άλλων, αδικημένη και στενoχωρημένη με την αποχώρησή της, αλλά ταυτόχρονα χαρούμενη με την τόση αγάπη του κόσμου, καθώς δέχτηκε περισσότερα από 11.500 μηνύματα συμπαράστασης μέσω των social media, τα οποία κάνουν λόγο για αδικία και μεγάλο λάθος της παραγωγής.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και παρακάτω, η ίδια αναφέρθηκε και στη Σαλαγκούδη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Ανθή είναι πραγματικά άχρηστη»

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι Ανθή Σαλαγκούδη