Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Έτοιμος να καταρρεύσει ο Ασημακόπουλος - «Δεν αντέχω άλλο τις συνθήκες»

Οι συνεχόμενες ήττες τους έχουν εξαντλήσει

Survivor 4: Έτοιμος να καταρρεύσει ο Ασημακόπουλος - «Δεν αντέχω άλλο τις συνθήκες»
Survivor 25.01.2021 23:44
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η κόκκινη ομάδα στο Survivor, με την κατάσταση στην παραλία τους να μην αντέχεται άλλο και τους παίκτες να μην κρύβουν, ότι λιμοκτονούν και δεν μπορούν να συνεχίσουν.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σόκαρε με τα λόγια του, μετά το τελευταίο αγώνισμα που βρήκε την ομάδα του ως χαμένη για την ασυλία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η ψηφοφορία για τον πρώτο προς αποχώρηση. Ο ίδιος επεσήμανε, ότι η πείνα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά.

Γιώργος Ασημακόπουλος Survivor

«Για να λειτουργήσει το μυαλό, πρέπει να τρώμε κιόλας κι εμείς δεν μπορούμε, θα καταρρεύσουμε», είπε ο Ασημακόπουλος, δείχνοντας το ποια είναι η δυσχερής κατάσταση στους «Κόκκινους», που χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη.

Αποκάλυψη από τον γιατρό του Γιώργου Ασημακόπουλου - Γιατί ξεφούσκωσαν οι κοιλιακοί του στο Survivor;

Ο γιατρός που έκανε την επέμβαση στους κοιλιακούς του πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor, Γιώργου Ασημακόπουλου, έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή Ευτυχείτε, για τον λόγο για τον οποίο «ξεφούσκωσαν» μέσα στο παιχνίδι οι κοιλιακοί του νεαρού.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες φάνηκε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης, και παρόλο που στο Instagram του οι φωτογραφίες έδειχναν τους πλούσιους κοιλιακούς του, εκείνος είχε απλά ένα ελαφρώς γραμμωμένο σώμα.

Ο γιατρός του είχε εξηγήσει πως ο Ασημακόπουλος είχε κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς του ωστόσο σήμερα εξήγησε και για ποιο λόγο τους είδαμε να χάνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Ο Γιώργος ήταν ένα γυμνασμένο παιδί με κοιλιακούς που αθλούνταν πρόσεχε πολύ τη διατροφή του. Για να διατηρήσεις όμως ένα τέτοιο σώμα και να φαίνεται όλη η γράμμωση έντονα χρειάζεται πάρα πολύ αυστηρή διατροφή και έντονη γυμναστική. Υπάρχει μια τεχνική που λέγεται hight definition και ξεκίνησε από το Hollywood στην οποία τραβάς το λίπος και δείχνει αυτή την εικόνα άρα μπορείς να τρέφεσαι πιο κανονικά και να αθλείσαι κανονικά και να διατηρείς τη γράμμωση.

Γιώργος Ασημακόπουλος κοιλιακοί

Ο Γιώργος ήρθε ένα μήνα πριν την επέμβαση, δεν ήξερα ότι θα πάει στο Survivor, έκανε την επέμβαση και αυτό χρειάζεται ένα μήνα αποθεραπεία, και 3-4 εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία μου είπε ότι θα πάει στο Survivor. Του είπα ότι είναι νωρίς αλλά επέμενε…. Εκεί δεν τρέφονται σωστά και είναι λογικό να υπάρχει μια κατακράτηση και να φαίνεται πιο χαλαρό το σώμα…

Το σώμα του θα επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση μέσα σε 15-20 μέρες από όταν μπει στην καθημερινότητά του. Εμένα μου φάνηκε από τα πιο ευγενικά παιδιά που έχω συναναστραφεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor αποκάλυψη: Ελευθερίου και Ασημακόπουλος έκαναν νοήματα την ώρα του συμβουλίου

Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος παρενόχλησε τον Καλίδη - Αδιανόητο περιστατικό στον στίβο μάχης

Share