Survivor 4: Τα έβαλε με τον Κόρο η Ανθή - Πήρε το μέρος του Κοψιδά

Το είδαμε κι αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα έβαλε με τον Κόρο η Ανθή - Πήρε το μέρος του Κοψιδά

Κι άλλος παίκτης βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Ανθής Σαλαγκούδη στο νέο επεισόδιο του Survivor, η οποία βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια και την έχει δει ηγέτιδα, με τις κινήσεις της να μαρτυρούν πως έχει πάρει μπόλικο θάρρος.

Μπορεί οι «Κόκκινοι» να έχασαν για ακόμη μια φορά, αλλά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήρε έναν εκ των τριών πόντων της, με την ψυχολογία της να έχει ανέβει από την τελευταία ψηφοφορία, κάτι που φάνηκε και την Κυριακή (24/1), όπου πήρε μάλιστα δύο νίκες, την ώρα που οι Κόκκινοι βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Σαλαγκούδη Κόρομι

Τα επιτεύγματά της φαίνεται, ότι της έδωσαν το δικαίωμα να τα βάλει με τον Γιώργο Κορόμι, τον οποίο έχει στοχεύσει μετά τον Γιώργο Κοψιδά, με τους δύο παίκτες επίσης να θέλουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότ η Σαλαγκούδη πήρε το μέρος του Κοψιδά στην συζήτηση.

Γιώργος Λιάγκας: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι φίλη μου! Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor»

Πρώτη ημέρα σήμερα για τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και έδωσε πολύ "ψωμί" για σχόλια, αφού αναφέρθηκε στην φημολογούμενη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από φίλοι, ενώ εκείνος ήταν που την έπεισε να πάει στο Survivor 4.

Αφορμή για να γίνει η αναφορά αυτή, ήταν η πορεία της μέσα στο παιχνίδι, αλλά και το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Γιώργος Λιάγκας Ανθή Σαλαγκούδη

Ακολουθεί η συζήτηση Σκορδά - Λιάγκα για την Ανθή Σαλαγκούδη και το Survivor 4

Φαίη: Εσύ την ξέρεις την Ανθή;

Γιώργος: Ένας φιλαράκος σας εδώ που λείπει, ο Άρης Καβατζίκης, πριν από έναν χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη.

Φαίη: Καλά δεν χρειάζεται τώρα να ξεκινήσεις να μας αναλύσεις… Πρώτα απ’ όλα είναι και δικός σου φίλος και εξαιρετικός δημοσιογράφος.

Γιώργος: Καλά..

Φαίη: Τι καλά; Θα κάνεις τώρα σαν τον Κωστόπουλο;

Γιώργος: Να πω αυτό που θέλω να πω.

Φαίη: Όχι. Αυτό δεν ήταν μέσα στη σκαλέτα.

Γιώργος: Η Ανθή είναι φίλη μου. Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor.