Survivor 4 - Καλίδης: «Τρέμω από τα νεύρα μου, δεν θέλω να ξανακοιτάξω τους κόκκινους»

Ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού με τα λεγόμενα του Τριαντάφυλλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καλίδης: «Τρέμω από τα νεύρα μου, δεν θέλω να ξανακοιτάξω τους κόκκινους»

«Θηρίο» έγινε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, ότι… τρέμει από τα νεύρα του, βλέποντας τους άλλοτε συμπαίκτες του να τον κατηγορούν.

Ο διάσημος τραγουδιστής είδε τους «Κόκκινους» να τον βγάζουν… στη σέντρα για το κλεμμένο λάδι, με τον ίδιο να αντιδρά δυναμικά, θεωρώντας πως ψάχνουν τρόπο να τον κατηγορήσουν και βρίσκοντας δικαιολογίες για το πώς βρέθηκε το μπουκαλάκι στην καλύβα του.

Πάνος Καλίδης λάδι

Μιλώντας για… καθαρισμό ενέργειας και καντηλάκια, έφτασε στο σημείο να παραδεχθεί τεχνηέντως, ότι χρησιμοποίησε λάδι, επιμένοντας ωστόσο, ότι τρέμει από τα νεύρα του.

Survivor 4: Ο Καλίδης δάγκωσε το χέρι της Χοψονίδου - Δεν το παρατήρησε κανείς

Προχθές 24/1 στο Survivor 4 μπήκε η Βαλέρια Χοψονίδου και από την πρώτη κιόλας ημέρα, φαίνεται πως έκανε στενές φιλίες, αν μπορούμε να καταλάβουμε, από το βίντεο, όπου ο Πάνος Καλίδης, την ώρα του κουίζ, της δάγκωσε το χέρι.

Το στιγμιότυπο που πολλοί δεν παρατήρησαν, δημοσίευσε μία χρήστης στο twitter. Όπως βλέπουμε, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο τραγουδιστής έριξε ένα.. δαγκωματάκι στη Βαλέρια για πλάκα.

Πάντως για δυο παίκτες που μόλις γνωρίστηκαν είναι λίγο περίεργη η κίνηση αυτή!

Πράγματα που δεν ξέραμε για την Βαλέρια Χοψονίδου

Η Βαλέρια μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ακόμη τρία αδέρφια, τον Τάσο, τον Γιάννη και την Ολυμπία. Είναι μια υπερήφανη θεία και συχνά περνάει χρόνο με τα 6 παιδιά της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη. Είναι σχεδιάστρια μόδας και τα τελευταία χρόνια διατηρεί την δική της συλλογή ρούχων. Το μότο της για την μόδα είναι: “Φορέστε τα έτσι, αλλιώς, αλλιώτικα, προσαρμόστε τα πάνω σας. Σχεδιάστηκαν για να νιώθετε μοναδικά”. Ο λογαριασμός της στο Instagram διατηρεί 25 χιλιάδες followers.

Στο παρελθόν είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την σχέση της με τον ηθοποιό, Μάνο Ιωάννου.

Το ζευγάρι ήταν μαζί πριν από πολλά χρόνια και η σχέση τους έληξε οριστικά το 2016. H είδηση πως ήταν ζευγάρι είχε συζητηθεί από πολλές εκπομπές, ωστόσο οι ίδιοι κρατούσαν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας.