Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα

Την ψήφισε το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα

Ένταση είχε για ακόμη μια φορά το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, στο οποίο αναδείχθηκε και η πρώτη υποψήφια, που πήρε τη συντριπτική πλειονότητα των αρνητικών ψήφων των συμπαικτών του, η οποία δεν ήταν άλλη από την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (25/1) είχε αρκετές δυνατές στιγμές, με τους «Μπλε» να επικρατούν στο αγώνισμα ασυλίας με 10-3 και να φέρνουν πάλι σε δύσκολη θέση τους «Κόκκινους», που έπρεπε να υποδείξουν τον πρώτο προς αποχώρηση.

Γιώργος Κοψιδάς Survivor

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, που «τιμωρήθηκε» για την αγωνιστική της κάμψη, με αποτέλεσμα να τίθεται πια στην κρίση του κοινού. Η ίδια πήρε έξι αρνητικές ψήφους, χωρίς φυσικά να ισοψηφίσει με άλλον.

Survivor 4 - αποκλειστικό: Η Ιγγλέζου ζήτησε από την παραγωγή να μεταφερθεί στην μπλε ομάδα

Ένα δράμα όπως φαίνεται ζει η Ασημίνα Ιγγλέζου στο νησί της Κόκκινης ομάδας στο Survivor 4. Η αθλήτρια πολλές φορές έχει δείξει την δυσαρέσκεια της που συμβιώνει με τους συγκεκριμένους παίκτες, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, να έχει ζητήσει από την παραγωγή να την μεταφέρουν στους Μπλε.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή! Η Ασημίνα, όταν υπήρχαν Διάσημοι και Μαχητές είχε ρίξει έναν άγριο καβγά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και είχαν ειπωθεί βαριές κουβέντες και από τους δυο παίκτες, ενώ και με την Σοφία Μαργαρίτη το κλίμα δεν ήταν και πολύ ήρεμο και φιλικό.

Η ξανθιά παίκτρια, έκανε στενή παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη και με αυτούς ήθελε από την αρχή να βρίσκεται στην ίδια ομάδα. Για αυτό και στο συμβούλιο που έγινε και πραγματοποιήθηκαν οι επιλογές των παικτών, "στράβωσε" όταν άκουσε πως την επέλεξε ο Γιώργος Κοψιδάς και όχι ο Τζέιμς.

Για αυτό το λόγο ζήτησε η Ιγγλέζου από την παραγωγή του Survivor 4 να την μεταφέρουν στην μπλε ομάδα

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου

Η Ασημίνα λοιπόν, από τότε που πήγε στην Κόκκινη ομάδα, δεν θα έλεγα πως έχει τις ίδιες επιδόσεις με πριν, αφού πολλές φορές έχει ηττηθεί από τις αντίπαλες παίκτριες της, με αποτέλεσμα το ηθικό της να έχει πέσει. Ενώ, και στην παραλία το κλίμα δεν είναι ωραίο.

Χθες 24/1 μάλιστα, είχε έναν άγριο τσακωμό με την Σοφία Μαργαρίτη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος την αποκάλεσε φίδι.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, η Ασημίνα Ιγγλέζου ζήτησε από την παραγωγή αν γίνεται να την μεταφέρουν στην Μπλε ομάδα που είναι οι φίλοι της και είναι πιο άνετη. Μάλιστα, δεν πρέπει να της είπε τυχαία η Σοφία πάνω στον τσακωμό «Ζήτα από τον Κρις και από τον Νίκο να σε πάρουν πίσω», κάτι είχε πάρει το αυτάκι της...

Βέβαια, να πούμε πως από την παραγωγή το ενδεχόμενο να γυρίσει η Ασημίνα στην Μπλε ομάδα απορρίφθηκε! Ωστόσο, μπροστά μας έχουμε ακόμη και άλλες αλλαγές με τις ομάδες, καθώς μην ξεχνάμε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Οπότε... πάμε βλέποντας και κάνοντας...