Τσαλίκης για Survivor 4 και Ανθή: «Εγώ για πίτσα μίλησα! Όποιος άκουσε κάτι άλλο, αυτό ήθελε»

Ξεκαθάρισε την κατάσταση μετά τον σάλο, αλλά πέταξε "καρφιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσαλίκης για Survivor 4 και Ανθή: «Εγώ για πίτσα μίλησα! Όποιος άκουσε κάτι άλλο, αυτό ήθελε»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις αναρτήσεις που έκανε για την Ανθή Σαλαγκούδη, λέγοντας πως όταν βγει από το Survivor θα φάει πολλές πίτσες.

Πολλοί χρήστες των social media μίλησαν για χυδαία ανάρτηση του παρουσιαστή - τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός ακόμη και στα κανάλια.

Τσαλίκης Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη

Έτσι λοιπόν, μιλώντας στις κάμερες που τον περίμεναν έξω από την ραδιοφωνική του εκπομπή, δήλωσε πως στην εν λόγω ανάρτηση μίλησε καθαρά για πίτσες και όποιος άκουσε κάτι άλλο, μάλλον αυτό θα ήθελε να ακούσει.

Όσον αφορά την αναφορά του στα... βύσματα, σχολίασε ειρωνικά πως δεν υπάρχουν!

Ξαδέρφη Α.Σαλαγκούδη: "Δεν είναι τυχαίο που βγήκε από την πόλη της η πιο αγαπητή στο Survivor"

Το πρωί της Δευτέρας, μετά την αρκετά άβολη έναρξη του Πρωινού με την Φαίη Σκορδά να υποδέχεται στο πλατό τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η ξαδέρφη της Ανθής Σαλαγκούδη, Χριστίνα Λυμπεροπούλου, για την πορεία αυτής στο Survivor.

Τόσο εκείνη, όσο και ο ανιψιός της Ανθής μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την παίκτρια των Κόκκινων και αποκάλυψαν πτυχές του εαυτού της που δεν έχει προλάβει να δείξει η ίδια στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Εγώ θα μιλήσω για την Ανθή σαν άνθρωπο, όπως την γνωρίζω, σαν ξαδέρφη και σαν φίλη. Με είχε στηρίξει πάρα πολύ σε δύσκολες φάσεις της ζωής μου, είναι πάντα εκεί για να σε ακούσει. Για μένα είναι ένας καλός άνθρωπος, είναι αυθεντική και είναι ειλικρινής σε σημείο που μπορεί να εκνευρίσει κάποιον που δεν αντέχει την αλήθεια".