«Παίκτες του Survivor είχαν μαζί τους λεφτά και δωροδοκούσαν την παραγωγή»

Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Λιάγκας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παίκτες του Survivor είχαν μαζί τους λεφτά και δωροδοκούσαν την παραγωγή»

Αποκαλύψεις και ξεσπάσματα γίνονται σήμερα στο Πρωινό για τους παίκτες του Survivor, με τον Γιώργο Λιάγκα να πετάει τις "βόμβες" στον αέρα της εκπομπής.

Σχολιάζοντας λοιπόν το χθεσινό επεισόδιο, ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος με το σκηνικό που είδαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με πρωταγωνιστές τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο με αφορμή το λάδι.

Survivor Λιάγκας δωροδοκίες

«Δεν θα πω γελοίο. Θα πω ότι στα όρια του φαιδρού. Είναι κοτζάμ άντρες και κάθονται και ορκίζονται. Συγνώμη τώρα ρε Φαίη μου, θα ορκιστώ στα παιδιά μου για ένα μπουκάλι λάδι, αν είναι κανονικό ή αν είναι λάδι κινητήρα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας

«Ξέρω από παλιούς παίκτες του Survivor, που είναι φίλοι μου, ότι είχαν μαζί τους λεφτά και δωροδοκούσαν την παραγωγή», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Πάνος Αργιανίδης: "Ο Καλίδης μετά το συμβούλιο ήθελε να φύγει από το Survivor"

Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρώην παίκτης του Survivor 1, Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος έκανε αρκετές πικάντικες αποκαλύψεις.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στον Πάνο Καλίδη κατηγορώντας τον πως όταν ήταν στην ομάδα των Διάσημων έκλεψε λάδι. Όπως καταλαβαίνετε το περιστατικό αυτό είναι πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα σε όλες τις εκπομπές και τα μέσα.

Ο Πάνος Αργιανίδης, λοιπόν, αποκάλυψε πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Καλίδης μετά το περιστατικό αυτό στο συμβούλιο του νησιού ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η παραγωγή δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο κι έτσι του επέτρεψαν να μιλήσει για λίγο στο τηλέφωνο με την οικογένειά του έτσι ώστε να χαλαρώσει.

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε πως η παραγωγή δίνει στους παίκτες κάποιο έξτρα φαγητό εκτός από το ρύζι και τις φακές που βλέπουν οι τηλεθεατές, όπως μπανάνες, φρούτα και βιταμίνες πριν τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ήταν βέβαιος πως δεν παίζει να έχουν αφήσει την ομάδα των Κόκκινων χωρίς τρόφιμα τόσο καιρό που έχουν να κερδίσουν έπαθλο φαγητού.