Survivor trailer 26/1: Διακόπτεται το αγώνισμα! Καλίδης και Κονδυλάτος παίζουν ξύλο

Εκτός ελέγχου τα πράγματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 26/1: Διακόπτεται το αγώνισμα! Καλίδης και Κονδυλάτος παίζουν ξύλο

Εκτός ελέγχου θα βγουν για ακόμη μια φορά στο Survivor τα πράγματα! Μετά τον άσχημο καυγά που είχε ο Τριαντάφυλλος με τον Κονδυλάτο πριν λίγες ημέρες στην καλύβα, ο Περικλής σήμερα 26/1 θα πρωταγωνιστήσει για ακόμη μια φορά σε άγριο σκηνικό μόνο που απέναντί του αυτή την φορά θα βρεθεί ο Πάνος Καλίδης.

Επηρεασμένες οι δυο ομάδες από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, δεν θα μπορέσουν να κρύψουν πλέον συναισθήματα μίσους και εμπάθειας...

Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει εκφράσει σε προηγούμενα επεισόδια την δυσαρέσκεια του ως προς το πρόσωπο του Πάνου Καλίδη. Έχει δηλώσει πως δεν του αρέσει η συμπεριφορά του και το ποτήρι ξεχείλισε όταν ανακάλυψαν στο χθεσινό επεισόδιο πως ο Καλίδης είχε κλέψει λάδι όταν ήταν στην ομάδα των Διάσημων.

Η αντιπάθεια αυτή θα πάρει μεγάλες διαστάσεις όταν οι δυο τους θα κληθούν σήμερα να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στον στίβο μάχης, ο οποίος από τα αποσπάσματα που θα δείτε κι εσείς παρακάτω φαίνεται συγκλονιστικός. Μπορεί το Youweekly.gr να σας έχει αποκαλύψει ήδη ποια ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας αλλά αξίζει να το δείτε μέχρι τέλους αφού ο Καλίδης με τον Περικλή θα πιαστούν κυριολεκτικά στα χέρια!

Βέβαια, το κλίμα θα είναι άσχημο και μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Κώστα Παπαδόπουλο αφού θα έρθουν κι αυτοί σε λεκτική διαμάχη.

Στο συμβούλιο του νησιού θα λυθούν όλα και θα πέσουν αρκετές μάσκες.

Δείτε το σημερινό 26/1 trailer του Survivor

Ο Πάνος Καλίδης ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor

Ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Καλίδης μετά το περιστατικό αυτό στο συμβούλιο του νησιού ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η παραγωγή δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο κι έτσι του επέτρεψαν να μιλήσει για λίγο στο τηλέφωνο με την οικογένειά του έτσι ώστε να χαλαρώσει.

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε πως η παραγωγή δίνει στους παίκτες κάποιο έξτρα φαγητό εκτός από το ρύζι και τις φακές που βλέπουν οι τηλεθεατές, όπως μπανάνες, φρούτα και βιταμίνες πριν τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ήταν βέβαιος πως δεν παίζει να έχουν αφήσει την ομάδα των Κόκκινων χωρίς τρόφιμα τόσο καιρό που έχουν να κερδίσουν έπαθλο φαγητού.