Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το Survivor 4 - «Τι παράνοιες είναι αυτές;»

«Είναι εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το Survivor 4 - «Τι παράνοιες είναι αυτές;»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη και μεταξύ άλλων δε δίστασε να ξεσπάσει για το Survivor 4, σχολιάζοντας πως το μίσος του κοινού απέναντι σε παίκτες οδηγεί σε παράνοιες και άσχημες συμπεριφορές.

Ο Αρναούτογλου, ο οποίος ανανέωσε σήμερα τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, ήταν ο πρώτος παρουσιαστής του Survivor, το - μακρινό πλέον - 2003 και έτσι αναφέρθηκε στην εποχή αυτή και στο αντίστοιχο πάθος του κοινού με τους παίκτες.

«Τα περιστατικά του 2003 του Survivor ξεκίνησαν πολύ απλά. Ξεκίνησαν διασκεδαστικά σαν μία ωραία ιστορία που βλέπαμε στην τηλεόραση. Και κατέληξαν σε άσχημα περιστατικά στην Αθήνα. Θέλω να πω λοιπόν όχι τέτοιο πάθος, όχι τέτοια τρέλα, ήρεμα, κάθε τι να το βλέπουμε, να ηρεμούμε και αυτές οι υπερβολές, να πάθεις αυτό, να πάθεις εκείνο, γιατί τότε το 2003 δεν είχε και τα μέσα δικτύωσης για να αντιδράσεις!

Γρηγόρης Αρναούτογλου Survivor

Έστελνες γράμματα. Αλλά μόλις φτάσαν στα πόδια τους, κάποιοι εδώ αντίδρασαν κάποιοι πολύ, απίστευτα. Άκουγα πράγματα δηλαδή για επιθέσεις και για τέτοια και έλεγα Θεέ μου, δε γίνεται. Και το λέω άκρως δημοσιογραφικά αν και δεν είμαι δημοσιογράφος, άκρως δημοσιογραφικά ότι είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση. Γι΄αυτό προσοχή, κάτω η μπάλα και όχι τέτοια πάθη και τρέλες με μηνύματα κακά, πασέ, άμα εγώ, έλα εδώ, να πας στη μαμά σου, να πάθουν τα παιδιά σου… Τι παράνοιες είναι αυτές;» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει τους λόγους που δεν θα παρουσιάσει την Φάρμα

«Εγώ με τη Φάρμα, τώρα μπορώ να απαντήσω… Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 που μου την πρότεινε από την πρώτη στιγμή και με τίμησε με την πρότασή του. Δεν ένιωθα σε φάση να την παρουσιάσω για δικούς μου λόγους, προσωπικούς. Δεν ξέρω ποιος θα την παρουσιάσει, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Με ρωτάνε πολλοί ακροατές και δεν έχω απαντήσει τόσο καιρό για πολύ συγκεκριμένους λόγους από τη στιγμή που έκλεισε πλέον η υπόθεση, πραγματικά θέλω να τα ξαναπώ και τουλάχιστον ξέρετε ότι δεν μιλάει πολύ για τα επαγγελματικά», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και εδώ μπορείτε να δείτε τα πιο δημοφιλή ονόματα για το ριάλιτι.

«Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 για την αγάπη και την εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπό μου που από την πρώτη στιγμή μου το πρότεινε. Αλλά ξαναλέω ότι για πολύ προσωπικούς λόγους δικούς μου δεν μπορούσα να το παρουσιάσω αυτή τη χρονική στιγμή», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.