Survivor 4: Τραυματίστηκε στο αγώνισμα ο Τριαντάφυλλος - Τον χτύπησε στο λαιμό ο Καλίδης

Οι μπλε γέλαγαν όταν έπεσε κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τραυματίστηκε στο αγώνισμα ο Τριαντάφυλλος - Τον χτύπησε στο λαιμό ο Καλίδης

Ένα εξαιρετικά σκληρό αγώνισμα περίμενε τις δύο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, στο οποίο είδαμε με το «καλησπέρα» τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Πάνο Καλίδη στον λαιμό.

Οι παίκτες κρατάνε ένα μαξιλάρι και πρέπει να σπρώξουν τον αντίπαλό τους μέχρι να τον ρίξουν μέσα στο νερό. Η μάχη Τριαντάφυλλου - Καλίδη ήταν η πρώτη για σήμερα και ακολούθησε τον άγριο καυγά που είχαν οι δυο τους για το κλεμμένο λάδι στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor Τριαντάφυλλος Καλίδης

Ο Καλίδης έκανε μία απότομη κίνηση και χτύπησε τον Τριαντάφυλλο στον λαιμό με τον τραγουδιστή να πέφτει κάτω και να αποχωρεί από τον αγώνα καθώς είχε χτυπήσει. Οι Μπλε θεώρησαν θέατρο τη κίνησή του και έτσι ξεκίνησαν να γελάνε.

Καλίδης: Η "επίθεση" της συζύγου του στον Τριαντάφυλλο - «Ντροπή και μόνο ντροπή»

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 25/1 επεισόδιο του Survivor, ανάμεσα στον Πάνο Καλίδη και την Κόκκινη ομάδα, με τον Τριαντάφυλλο να είναι εκείνος που δέχτηκε τα "πυρά". Μέχρι και η σύζυγος του πρώτου, του "επιτέθηκε" μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες των Κόκκινων, "κατακεραύνωσαν" τον Πάνο Καλίδη για το κλεμμένο λάδι που βρέθηκε στην καλύβα του από την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Πάνος Καλίδης κλεμμένο λάδι

Ο Τριαντάφυλλος πήρε πρώτος το λόγο από τον Γιώργο Λιανό, με το συνάδελφό του να αναφέρει το περιστατικό της, με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του Καλίδη να παίρνουν σειρά, όπως ο Κονδυλάτος και ο Κοψιδάς. Ο τελευταίος, δε, είπε πως υπήρξε συνεργασία με την Κάτια Ταραμπάνκο για τα κλοπιμαία.

Ο Καλίδης απάντησε, βέβαια, ότι δεν έχει κάνει τίποτα τέτοιο και αποτελεί ντροπή το να κατηγορείται. Σε κάποια στιγμή, όμως, φαίνεται ο Κρις Σταμούλης να τον ρωτά το εξής: «Δεν το έχεις πει στους άλλους αυτό;». Η φράση αυτή «καίει» τον καλλιτέχνη, που το μόνο που έκανε εκείνη τη στιγμή ήταν να απαντήσει με μια αδιάφορη γκριμάτσα.