Survivor 4: «Γυάλισε» το μάτι του Κονδυλάτου - Πιάστηκε στα χέρια με τον Καλίδη

Έτσι δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Γυάλισε» το μάτι του Κονδυλάτου -  Πιάστηκε στα χέρια με τον Καλίδη

Ποιος είδε τον Περικλή Κονδυλάτο και δεν τον φοβήθηκε στο Survivor, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να δίνει μια πραγματική μάχη με τον Πάνο Καλίδη, όπου τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν και οι δύο παίκτες, να πιαστούν στα χέρια.

Οι δυο τους μπήκαν στην αρένα και έδωσαν μια πραγματικά μεγάλη μάχη, με τον Καλίδη να παίζει αντιαθλητικά στις περισσότερες περιπτώσεις και αυτό να κάνει τον Περικλή… να βγει από τα ρούχα του, ενώ έξαλλος έγινε και χθες, αυτή τη φορά απέναντι στον Τριαντάφυλλο.

Survivor Καλίδης Περικλής

Στο πρώτο του φάουλ, μάλιστα, του φώναξε: «Τι κάνεις; Είσαι τρελός;». Ο λόγος ήταν, ότι ο Πάνος τον χτύπησε με το κεφάλι στο στήθος, όπως έκανε και με τον Τριαντάφυλλο νωρίτερα, τραυματίζοντάς τον.

Ραμόνα Βλαντή για Survivor 4: «Ο Περικλής είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Η νικήτρια του My Style Rocks δεν χαρίστηκε σε κανέναν και έκανε πολύ αυστηρές δηλώσεις τόσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, όσο και για την Κάτια Ταραμπάνκο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή που μπήκε για τα καλά στο «στόχαστρό» της ήταν η Έλενα Μαριπόζα.

Την ίδια στιγμή, η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου στο ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως η παραγωγή του κάνει ερωτήσεις ώστε να μιλάει ανοιχτά για τους συμπαίκτες του, ενώ έχει ήδη ακουστεί ότι η παραγωγή του έχει πει να το «παίζει» κακός.

«Κάθε χρόνο δέχομαι πρόταση από το Survivor. Δε θεωρώ πως οι Διάσημοι αδίκησαν την Κάτια, εγώ αν ήμουν εκεί θα έκανα πολύ μεγάλο θέμα για το ρύζι. Δε θα την ψήφιζα ποτέ γιατί ήταν δυνατή παίκτρια. Περίμενα να φύγει η Ανθή, επίτρεψέ μου να μην πιστεύω ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Ο Περικλής δεν είχε δει ούτε ένα επεισόδιο Survivor. Η παραγωγή κατάλαβε ότι τα λέει έξω από τα δόντια και έτσι του κάνει ερωτήσεις για να τον «τσιγκλάει». Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ριάλιτι, αυτό έκαναν και στην Κάτια στο GNTM. Με τον Περικλή είμαστε σαν οικογένεια, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Ραμόνα Βλαντή Κονδυλάτος Survivor

Η Μαριπόζα πουλάει κάτι πανιά κινέζικα που τα λέει ρούχα. Δεν ξέρω γιατί αυτές οι κοπέλες έχουν τόσο μεγάλο κοινό. Είναι instagrammer ημίγυμνη με αυτά τα κινέζικα που αν περνάς μπροστά από τη φωτιά γίνεσαι φλαμπέ. Δεν έχει παιδεία, δεν περίμενα να μιλήσει σωστά. Δίνει λάθος πρότυπο όπως όλες αυτές οι τσίτσιδες», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.