Survivor 4: Οι Μπλε πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Εξελίχθηκε σε θρίλερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι Μπλε πήραν και τη δεύτερη ασυλία

Ακόμη μια φορά η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια στο αγώνισμα του Survivor, με την αναμέτρηση αυτή την φορά να κρίνεται οριακά, αφού χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν πολύ σκληρά σε ένα αγώνισμα επαφής, το οποίο σημείωσε και ορισμένα παρατράγουδα, όπως την «έκρηξη» του Περικλή Κονδυλάτου, που τα έβαλε με τον Πάνο Καλίδη, ενώ σε μια άλλη περίπτωση ο γνωστός τραγουδιστής προκάλεσε τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου.

Survivor δεύτερη ασυλία

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο 9-9 και έτσι έπαιξαν ξαφνικό «θάνατο» στο τέλος, με τους Μπλε να παίρνουν την ασυλία μέσα από τα χέρια των Κόκκινων.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor

Το τηλεοπτικό κοινό έχει «κολλήσει» με το Survivor 4 και έχει ταυτιστεί με το ριάλιτι επιβίωσης ακριβώς όπως είχε συμβεί και στο Survivor 1 - φάνηκε κι από τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης αυτό - με τον Τζέιμς Καφετζή να παίρνει τον ρόλο του... Ντάνου και τις δύο ομάδες να προσφέρουν άπειρο... ριάλιτι περιεχόμενο.

Οι Κόκκινοι όχι μόνο έχασαν αλλά και με πολύ άσχημο τρόπο και έτσι βρίσκονται για ακόμα μία εβδομάδα σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι Κόκκινοι θα κληθούν για ακόμα μία φορά να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο παίκτη της ομάδας τους και έτσι θα βγάλουν στη «σέντρα» την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κλήρος στη συνέχεια θα πέσει στον Κοψιδά ο οποίος με την ιδιότητα που του δίνει η ατομική ασυλία, θα δώσει τον Περικλή Κονδυλάτο για υποψήφιο.

Επομένως η τελική τριάδα των υποψηφίων θα είναι: Ασημίνα Ιγγλέζου, Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος.

Επειδή ωστόσο αποσπάσαμε αυτή την πληροφορία με μεγάλη πίεση, καλό θα ήταν να κρατήσετε και μία πισινή αν και ελπίζουμε να πέσουμε μέσα και σε αυτό, όπως κάνουμε κάθε μέρα.