Survivor 4: Ξέσπασμα από τον πουθενά για τον Τριαντάφυλλο - «Γιατί ψηφίζατε τον Κοψιδά κάθε εβδομάδα;»

Τα έβαλε με την Άννα Μαρία Βέλλη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασμα από τον πουθενά για τον Τριαντάφυλλο - «Γιατί ψηφίζατε τον Κοψιδά κάθε εβδομάδα;»

Με το που τελείωσε η διαδικασία ψηφοφορίας για τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor, ο Τριαντάφυλλος δεν έχασε την ευκαιρία του και εξαπέλυσε «άγρια» επίθεση στις πρώην συμπαίκτριές του, ζητώντας για άλλη μια φορά το λόγο, που ψήφιζαν κάποτε τον Γιώργο Κοψιδά.

Μια αντίδραση της Άννας Μαρίας Βέλλη στα λόγια του Γιώργου Κοψιδά, όταν ο τελευταίος υποδείκνυε ως τρίτο υποψήφιο τον Περικλή Κονδυλάτο, ήταν η αφορμή για να «ξεσπάσει» ο τραγουδιστής, που ζήτησε εξηγήσεις για τις γκριμάτσες της και ανέφερε, ότι ήταν από τους παίκτες που ψήφιζαν τον ηθοποιό χωρίς να υπάρχει λόγος κι ενώ ήταν δυνατός αγωνιστικά.

Survivor Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία θέλησε να… βάλει στη θέση του τον Τριαντάφυλλο, με τη βοήθεια της Ελευθερίας Ελευθερίου, αν και ουσιαστικά απάντηση δεν έδωσε στο λόγο, που ψήφιζε τον Κοψιδά, μιλώντας αόριστα για τη συμβίωση στην παραλία. Ο τελευταίος, πάντως, θα μείνει αιωνίως με την απορία…

Survivor 4 - Παππάς: «Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε να ψηφίσω τον Καλίδη όταν ήμουν στους διάσημους»

Άγρια «καρφιά» προς τον Τριαντάφυλλο πέταξε ο Αλέξης Παππάς στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, τονίζοντας πως ο τραγουδιστής τα βάζει με τον Πάνο Καλίδη, επειδή τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει πελατειακές σχέσεις με το συνάδελφό του.

Στο τελευταίο συμβούλιο έγινε χαμός για το κλεμμένο λάδι από την πλευρά του Καλίδη, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, χωρίς να τα καταφέρει ιδιαίτερα, με τον Τριαντάφυλλο να σηκώνει… το λάβαρο της επίθεσης εναντίον του, αν και η μπλε ομάδα υπερασπίστηκε τον παίκτη της.

Survivor Αλέξης Παππάς

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/1), τόσο ο Καλίδης όσο και ο Παππάς ήταν έξαλλοι, αφού θεωρούν πως οι επιθέσεις του Τριαντάφυλλου βρίσκουν αφορμή στις συνεχόμενες ήττες στα αγωνίσματα, καθώς ήταν κάτι που δεν περίμενε.