Λιανός για Survivor 4: "Είναι ένα παιχνίδι κι όταν βγουν τα παιδιά θα είναι φίλοι και αγαπημένοι"

Αποκάλυψε την αλήθεια για τον καυγά μετά την δημοφιλία της Σαλαγκούδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιανός για Survivor 4:

Αυτή είναι η χρονιά του! Δεν έχει κρύψει πως, ανάμεσα στα πολλά τηλεοπτικά projects που ανέλαβε φέτος με επιτυχία, το “Survivor” έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του. Ειλικρινής, χιουμορίστας, ατακαδώρος από τους λίγους και σύντομα πατέρας για ακόμα μία φορά. Αυτός είναι ο Γιώργος Λιανός που άφησε στην άκρη την προσωπική του ξεκούραση για να εμφανιστεί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και να απαντήσει για όλα όσα συμβαίνουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Άυπνος λόγω υποχρεώσεων αλλά πάντα κεφάτος. Παρότι 4 το πρωί, ώρα Αγίου Δομίνικου, δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όλα με το γνωστό του χιούμορ. Φέτος, βέβαια, έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος, αφού εκτός από τα επαγγελματικά περιμένει να δει τα τρία παιδιά του και τη σύντροφό του, που σύντομα θα του χαρίσει ακόμα ένα...

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό You

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός

Survivor 4 Γιώργος Λιανός

Όταν σου είπαν πως η Ανθή Σαλαγκούδη ανακηρύχθηκε δημοφιλέστερη παίκτρια πώς αντέδρασες;

Μαθαίνω το αποτέλεσμα, λίγο πριν το ανακοινώσω, γιατί και η αντίδρασή μου πρέπει να είναι φυσιολογική. Ούτως ή άλλως εμείς δεχόμαστε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, γιατί υπάρχει μια ανεξάρτητη αρχή που το αναλαμβάνει σε συνεργασία με την εταιρεία τηλεφωνίας που δέχεται τα μηνύματα και μέσω συμβολαιογράφου έρχεται το αποτέλεσμα σ' εμάς. Σε αυτή την ψηφοφορία μπορεί όποιος θέλει, ακόμα και συγγενείς παικτών, να παρέμβει μέσω δικηγόρου και να ζητήσει τα ακριβή αποτελέσματα. Δεν μπορώ να έχω κάποια άποψη σε αυτό το θέμα.

Για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ότι η Ανθή είναι η δημοφιλέστερη παίκτρια, κάποιοι απείλησαν την οικογένειά της...

Σίγουρα είναι καταδικαστέες αυτές οι εκφράσεις μίσους. Είναι ένα παιχνίδι και όταν βγουν όλα τα παιδιά θα είναι φίλοι και αγαπημένοι.

Ξαφνικά όλοι οι παίκτες λένε πως η Ανθή ήταν καλή παίκτρια... Θα δούμε κι άλλες κωλοτούμπες;

Κάθε παίκτης προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική του επιρροή μέσα στην ομάδα, για να παραμένει όσο περισσότερο μπορεί. Νομίζω θα δείτε κι άλλα τέτοια. (γέλια)

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ