Survivor 4: Έπαιξαν πραγματικό ξύλο Κονδυλάτος και Καλίδης στο χθεσινό αγώνισμα - Όσα κόπηκαν

Το γύρισμα διήρκησε 6 ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έπαιξαν πραγματικό ξύλο Κονδυλάτος και Καλίδης στο χθεσινό αγώνισμα - Όσα κόπηκαν

Στο χθεσινό 26/1 επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε ασύλληπτες στιγμές, που μάλιστα έφεραν στα άκρα τους τηλεθεατές. Ο στίβος που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες για να καταφέρουν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον απάνθρωπος καθώς έπρεπε να παλέψουν ο ένας με τον άλλον - πάλι καλά με κάποια όρια.

Ο αγώνας θύμισε πολύ ταυρομαχίες και παραλίγο να έχουμε και αίματα αφού ο Πάνος Καλίδης και ο Περικλής Κονδυλάτος πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια. Όμως, όπως μάθαμε σήμερα, το περιστατικό αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις απλά πολλά κομμάτια κόπηκαν στο μοντάζ.

Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον καυγά Κονδυλάτου και Καλίδη

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr το αγώνισμα συνολικά κράτησε 6 ώρες, ξεκίνησε μεσημέρι και τελείωσε βράδυ. Επιβεβαίωση αυτού είναι πως στα πλάνα μπορείτε να δείτε πως στην αρχή είναι μέρα ενώ κάποιοι παίκτες μετά φαίνεται να παίζουν στο σκοτάδι.

Με το τεράστιο αυτό ξέσπασμα του Καλίδη δημιουργήθηκε τεράστια μανούρα, όπως μας ανέφερε η έγκυρη πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες των δυο ομάδων άρχισα να φαγώνονται ο ένας με τον άλλο χωρίς σταματημό και χρειάστηκε, μάλιστα, να παρέμβουν άτομα της παραγωγής για να σταματήσουν αυτό το χάος.

Αποτέλεσμα αυτού να διακοπή για λίγες ώρες το γύρισμα ώστε να μπορέσουν να αποφορτιστούν οι παίκτες.

Εμείς πάντως ένα έχουμε να πούμε... Η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει σιγά σιγά κι όσο τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν πολύ φοβόμαστε πως δεν θα υπάρχουν όρια...