Χρήστος Ζώτος για Survivor: "Δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό απλά θέλω να πάω αν κάτσει"

"Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει κάνει πρόοδο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Ζώτος για Survivor:

Ο Χρήστος Ζώτος το πρωί της Τετάρτης επιβεβαίωσε στον αέρα του Ευτυχείτε, τις φήμες που τον ήθελαν να μπαίνει στο Survivor 4 καθώς εξέφρασε και άποψη για το πως βλέπει τα πράγματα.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

"Έχει γίνει πρόταση, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Αν συμμετάσχεις σε κάτι που παίζει ήδη, το έχεις παρακολουθήσει και πας διαβασμένος αλλά θεωρώ πως σε μια τέτοια κατάσταση αν δεν έχεις ζήσει τις συνθήκες διαβίωσης που έχουν τα παιδιά εκεί δεν μπορείς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Θα αντέξω τις συνθήκες αν τύχει να πάω αλλά το φαγητό θα με δυσκολέψει πάρα πολύ".

Όσο, βέβαια, ο Χρήστος Ζώτος βρίσκεται σε συζητήσεις να σημειωθεί πως πριν από λίγες ώρες τρία νέα πρόσωπα αναχώρησαν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο, δείτε τα πρόσωπά τους εδώ.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου για το Survivor

Ποιος είναι ο Χρήστος Ζωτιάδης

Ο Χρήστος Ζωτιάδης είναι ο frontman των 719, του νεανικού συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2009 από μια παρέα, με μοναδικό γνώμονα τη μουσική και την έκφραση μέσα από αυτή.

O Χρήστος και η μπάντα του μετρούν πολλές συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και αυτή την περίοδο κατακτούν το κοινό με εκρηκτικές sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το 2018, μάλιστα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο MadWalk 2018 και ο Χρήστος κατάφερε να συζητηθεί. Ο λόγος; Ο εκρηκτικός perfomer ανέβηκε στη σκηνή ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, αποκαλύπτοντας τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του και τα δεκάδες τατουάζ που κοσμούν το κορμί του.

Χρήστος Ζωτιάδης Survivor 4

Το 2020 τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο J2us, στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

 Χρήστος Ζωτιάδης Σπυροπουλου J2us