Survivor 4 spoiler 27/1: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 27/1: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα

Το Youweekly.gr αφού σας αποκάλυψε πουρνό πουρνό ποιος είναι ο παίκτης που φεύγει σήμερα από το Survivor 4 - και είναι επιβεβαιωμένο 100% - τώρα θα σας αποκαλύψει το spoil για το αγώνισμα! Ποιοι θα πάρουν τη νίκη άραγε; Μπλε ΞΑΝΑ ή μήπως Κόκκινοι;

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και όσα διαδραματίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο ήταν πραγματικά αχαρακτήριστα αν και πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Έπεται και συνέχεια...

Οι Μπλε, όπως πολύ σωστά σας έγραψε το Youweekly.gr πήραν τη νίκη στον πόντο κι έκαναν το σερί 7-0 φτάνοντας στα άκρα, αφού είδαμε καυγάδες και αλλοπρόσαλλες εκρήξεις.

Σήμερα, τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα από εχθές αλλά εννοείται πως εντάσεις θα υπάρξουν!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 27/1 στο Survivor

Survivor 4 spoiler 27/1 η ομάδα που κερδίζει

Ποτέ δεν σας έχουμε αφήσει χωρίς ενημέρωση! Το Youweekly.gr πιστό πάντα στο ραντεβού του όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα θα σας αποκαλύψει ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Οι Μπλε θα κάνουν σερί 8 νίκες! Κάτι που δεν μας εκπλήσσει καθόλου αφού τα στατιστικά του Survivor μιλούν και δείχνουν την αλήθεια. Οι περισσότεροι αδύναμοι παίκτες είναι με τους κόκκινους. Για να μπορέσει να υπάρξει αλλαγή, θα πρέπει να αποχωρήσουν αυτοί που δεν φέρνουν νίκες. Διαφορετικά δεν πρόκειται να δούμε αλλαγή σκηνικού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως σήμερα κρατάμε μία πισινή καθώς η πηγή μας καθυστέρησε πολύ να μας δώσει τις πληροφορίες για την ομάδα που θα πάρει το έπαθλο της επικοινωνίας!

Δείτε το trailer: