Survivor - Πάνος Καλίδης: Η απάντηση της συζύγου του στο μήνυμα και το κλείσιμο του ματιού

Του έστειλε την αγάπη της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor - Πάνος Καλίδης: Η απάντηση της συζύγου του στο μήνυμα και το κλείσιμο του ματιού

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Πάνο Καλίδη να στέλνει ένα μήνυμα στην γυναίκα του Λεάννα και να της κλείνει το μάτι. Η ίδια φυσικά του απάντησε με story στο facebook.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε στην κάμερα, έκανε μια παύση και λίγο μετά είπε, “Λεαννάκι, δε μασάω” και της έκλεισε με νόημα το μάτι.

Βλέποντας το αυτό η Λεάννα δεν έχασε την ευκαιρία και αναδημοσίευσε στιγμιότυπου αυτό στέλνοντας του την στήριξη της ενώ πριν λίγες μέρες, απάντησε και στις κατηγορίες του Τριαντάφυλλου προς τον σύζυγό της.

Το μήνυμα του Καλίδη στην σύζυγό του και η απάντηση της

λεάννα σύζυγος καλιδη

Survivor 4: Τραυματίστηκε στο αγώνισμα ο Τριαντάφυλλος - Τον χτύπησε στο λαιμό ο Καλίδης

Ένα εξαιρετικά σκληρό αγώνισμα περίμενε τις δύο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, στο οποίο είδαμε με το «καλησπέρα» τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Πάνο Καλίδη στον λαιμό.

Οι παίκτες κρατάνε ένα μαξιλάρι και πρέπει να σπρώξουν τον αντίπαλό τους μέχρι να τον ρίξουν μέσα στο νερό. Η μάχη Τριαντάφυλλου - Καλίδη ήταν η πρώτη για σήμερα και ακολούθησε τον άγριο καυγά που είχαν οι δυο τους για το κλεμμένο λάδι στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Καλίδης έκανε μία απότομη κίνηση και χτύπησε τον Τριαντάφυλλο στον λαιμό με τον τραγουδιστή να πέφτει κάτω και να αποχωρεί από τον αγώνα καθώς είχε χτυπήσει. Οι Μπλε θεώρησαν θέατρο τη κίνησή του και έτσι ξεκίνησαν να γελάνε.