Survivor 4: «Μπάχαλο» οι Κόκκινοι - Ξέσπασε η Σαλαγκούδη για τον Τριαντάφυλλο

«Άλλαξε στάση όταν βγήκα αγαπημένη παίκτρια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Μπάχαλο» οι Κόκκινοι - Ξέσπασε η Σαλαγκούδη για τον Τριαντάφυλλο

Ξεκατινιάσματος… συνέχεια υπάρχει στην «κόκκινη» παραλία του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και την Ανθή Σαλαγκούδη να τσακώνονται μεταξύ τους σχετικά με τις ψήφους και τη συμβίωση στην καλύβα.

Ο γνωστός τραγουδιστής άρχισε να μιλά στους συμπαίκτες του για τη στατιστική των παικτών, που νωρίτερα ψήφιζαν τον Γιώργο Κοψιδά, ζητώντας για ακόμη μια φορά το λόγο, που το έκαναν, με την Ανθή να αντιδρά άμεσα και τον καβγά να ξεκινά μεταξύ των δύο.

Σαλαγκούδη Τριαντάφυλλος Survivor

Η Σαλαγκούδη τον κατηγόρησε ως ψεύτη, λέγοντας πως όταν βρέθηκε δημοφιλέστερη παίκτρια, ο Τριαντάφυλλος την πλησίασε και της υποσχέθηκε, ότι δε θα την ψήφιζε ξανά. Ο Τριαντάφυλλος δεν το παραδέχθηκε και συνέχισε να μιλά για τη στατιστική της. «Εξαιτίας της ξεκινάμε με -2 πόντους», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Survivor 4: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι χωρίς αμφιβολία η παίκτρια που έχει ταράξει τα νερά στο Survivor 4 και εμείς σας βρήκαμε μερικές φωτογραφίες από το υπερπολυτελές σπίτι στο οποίο μένει στην Αθήνα, μαζί με τον γάτο της, ο οποίος είναι και η αδυναμία της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media - δείτε εδώ το προφίλ της στο Instagram - και έτσι έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μπόλικα στιγμιότυπα από το ζεστό σπίτι της.

Ανθή Σαλαγκούδη survivorΑνθή Σαλαγκούδη πατέραςSurvivor Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.