Survivor 4: Εκτός παιχνιδιού λόγω ωτίτιδας η Βαλέρια Χοψονίδου

Δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με το νερό και πήγε στον Άγιο Δομίνικο... Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Εκτός παιχνιδιού λόγω ωτίτιδας η Βαλέρια Χοψονίδου

Η Βαλέρια Χοψονίδου βρέθηκε για δεύτερη σερί μέρα εκτός αγωνίσματος στο Survivor 4, λόγω μίας ωτίτιδας που έχει εμφανίσει και δεν έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με το νερό, κάτι που σίγουρα θα την δυσκολέψει στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η νέα παίκτρια δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της, αν και στο χθεσινό συμβούλιο ήταν πολύ ενεργή και υποστήριξε τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor Βαλέρια Χοψονίδου

Ως άλλη λοιπόν Άννα Μαρία Βέλλη, μένει εκτός των αγωνισμάτων καθώς όπως είναι γνωστό η πλειοψηφία των αγώνων στον Άγιο Δομίνικο, περιλαμβάνουν την επαφή με το νερό.

Survivor 4: Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει κάνει στα δόντια της όψεις πορσελάνης

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι μια από τις νέες παίκτριες του Survivor 4. Συγκεκριμένα, μπήκε στο επεισόδιο της Κυριακής και η αλήθεια είναι ότι οι χρήστες του twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ωστόσο, στο διαδίκτυο έγινε χαμός με τα... δόντια της. Εικόνες σαν αυτή που θα δείτε παρακάτω κατέκλυσαν τα media και το Youweekly.gr είπε να ρίξει λίγο... φως στην κατάσταση!

Survivor 4 Χοψονίδου Βαλέρια

Όλοι αναρωτιόντουσαν αν τα δόντια της είναι όψεις ρητίνης ή πορσελάνης. Το Youweekly.gr έχει την απάντηση ακόμα και γι' αυτό!

Τι ακριβώς είναι οι όψεις πορσελάνης που έχει κάνει η Βαλέρια Χοψονίδου

Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές φλούδες πορσελάνης που κολλιούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών για να βελτιώσουν το χρώμα, το μέγεθος και την εικόνα των δοντιών.

Τα κυριότερα μειονεκτήματα της θεραπείας με όψεις πορσελάνης είναι:

  • Κόστος. Πρόκειται για θεραπεία με υψηλό κόστος, κάθε όψη πορσελάνης μπορεί να κοστίσει από 400 έως 600 Ευρώ ανάλογα με τον οδοντίατρο.
  • Είναι μη αντιστρεπτή θεραπεία. Συνήθως τα δόντια τροχίζονται ελαφρά ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για να τοποθετηθεί η όψη. Αν θελήσετε να αφαιρέσετε τις όψεις πορσελάνης από τα δόντια σας, τότε αυτά δεν θα έχουν το στρώμα της αδαμαντίνης που αφαιρέθηκε κατά την προετοιμασία των δοντιών.
  • Σπανίως οι όψεις πορσελάνης μπορεί να αποκολληθούν από τα δόντια.
  • Κάποιες φορές μια όψη πορσελάνης μπορεί να σπάσει και η επισκευή της είναι δύσκολη.
  • Αν σφίγγετε ή τρίζετε τα δόντια σας θα χρειαστείτε έναν νάρθηκα βρυγμό ή σταθεροποίησης μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας για να προστατεύσετε τις όψεις πορσελάνης από τις υψηλές δυνάμεις που ασκούνται στο ύπνο