Survivor 4: Ο Περικλής νίκησε τον Καλίδη και του έστειλε φιλάκια

Του το κρατάει από τον χθεσινό καυγά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Περικλής νίκησε τον Καλίδη και του έστειλε φιλάκια

Σε μια επική κίνηση προχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος στη διάρκεια του αγωνίσματος στο Survivor, με το γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να κερδίζει τον Πάνο Καλίδη και να… του στέλνει φιλάκια, μετά την φοβερή κόντρα τους στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Οι δύο παίκτες είχαν τσακωθεί άγρια στη διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος ασυλίας, με τον Περικλή ειδικά να βρίζει τον Καλίδη και να μην κρύβει τα νεύρα του εξαιτίας του αντιαθλητικού παιχνιδιού του. Αμφότεροι βρέθηκαν σήμερα (27/1) αντίπαλοι στο αγώνισμα επικοινωνίας, με τον Κονδυλάτο να νικά.

Καλίδης Κονδυλάτος

Ο πανηγυρισμός του, μάλιστα, είχε… στυλ, καθώς έστειλε φιλάκια στον τραγουδιστή, παίρνοντας εκδίκηση ξανά για τον καβγά τους στον προηγούμενο αγώνα.

Survivor 4: Έπαιξαν πραγματικό ξύλο Κονδυλάτος και Καλίδης στο χθεσινό αγώνισμα - Όσα κόπηκαν

Στο χθεσινό 26/1 επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε ασύλληπτες στιγμές, που μάλιστα έφεραν στα άκρα τους τηλεθεατές. Ο στίβος που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες για να καταφέρουν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον απάνθρωπος καθώς έπρεπε να παλέψουν ο ένας με τον άλλον - πάλι καλά με κάποια όρια.

Ο αγώνας θύμισε πολύ ταυρομαχίες και παραλίγο να έχουμε και αίματα αφού ο Πάνος Καλίδης και ο Περικλής Κονδυλάτος πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια. Όμως, όπως μάθαμε σήμερα, το περιστατικό αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις απλά πολλά κομμάτια κόπηκαν στο μοντάζ.