Survivor 4: Ξέσπασε σε λυγμούς η Ελευθερίου στο έπαθλο επικοινωνίας

Είδε τον σκύλο της και κατέρρευσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε σε λυγμούς η Ελευθερίου στο έπαθλο επικοινωνίας

«Ξέσπασε» σε λυγμούς η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, με τη γνωστή τραγουδίστρια να λυγίζει μπροστά σε αυτό, που είδε και τη γονάτισε.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας κέρδισαν στο αγώνισμα επάθλου, με αυτό να είναι η επικοινωνία, τα τοστάκια και τα φρούτα, έχοντας τη δυνατότητα, αναφορικά με το πρώτο, να δουν μηνύματα χρηστών του Twitter και να δουν φωτογραφίες αγαπημένων τους προσώπων.

Survivor Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερίου δάκρυσε, βλέποντας το μήνυμα της φίλης της, Στέλλας, η οποία είχε μαζί και το σκυλάκι της. Η καλλιτέχνιδα συγκινήθηκε ιδιαίτερα, βλέποντας το κατοικίδιό της και προχώρησε ένα φοβερό «ξέσπασμα», που συγκλόνισε μέχρι και τους συμπαίκτες της, ενώ μήνυμα της έστειλε και η Κατερίνα Στικούδη.

Ελευθερία Ελευθερίου: Η καταγωγή, η ηλικία και πράγματα που δεν ξέραμε για την παίκτρια του Survivor 4

Στο τελευταίο Survivor επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων κι έναν απίστευτο καυγά μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Τριαντάφυλλου, ο οποίος την αποκάλεσε ψεύτρα και δήλωσε ανοιχτά πως από την αρχή του παιχνιδιού εκείνη ζήλευε την Κάτια...

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τις παίκτριες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης που συζητιούνται απίστευτα πολύ, ειδικά στο twitter, άρα πάμε να δούμε την ιστορία που κρύβει πίσω του αυτό το χαμόγελο...

Ποια είναι η Ελευθερία Ελευθερίου που "βάφτηκε" μπλε στο Survivor 4

Η Ελευθερία Ελευθερίου (Παραλίμνι Αμμοχώστου, 12 Μαΐου 1989) είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή από το ελληνικό μουσικό σόου The X-Factor όπου αποχώρησε στο πέμπτο live. Το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

 Ελευθερία Ελευθερίου Survivor

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για ένα χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Το 2009 συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού The Χ-Factor, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια που ερμήνευσε στην πορεία της εκεί ήταν τα εξής: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» (live 1), «Κόψε και μοίρασε στα δύο» (live 2), «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» (live 3), «Girls just wanna have fun» και «Στην Ντισκοτέκ» (live 4) και «No One» (live 5).

Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του διαγωνισμού Σάκη Ρουβά για συνεργασία ενώ ακολούθησαν live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βέρτη. Μέσα στο 2010 κυκλοφόρησε τέσσερα τραγούδια "Κέντρο Του Κόσμου", "Όταν Χαμηλώνουμε Το Φως", "S.O.S (Let the music play)" και "Tubles Are Turning", το οποίο τελευταίο ενώ ήταν υποψήφιο στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, ακυρώθηκε όταν διέρρευσε νωρίτερα στο διαδίκτυο, γεγονός που θεωρήθηκε πως θα αδικούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες πριν από την προβλεπόμενη επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών από την ΕΡΤ.

Το 2011 συνεργάστηκε με το συγκρότημα House Twins στο τραγούδι "Never" ενώ παράλληλα εμφανιζόταν στο Fantasia με τον Νίκο Βέρτη.

Στις 12 Μαρτίου 2012, έπειτα από ψηφοφορία, αναδείχθηκε νικήτρια και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού. Το τραγούδι που ερμήνευσε λεγόταν "Aphrodisiac" και έφερε τελικά την 17η θέση με συνολικά 64 βαθμούς.

Μετά τη Eurovision ακολούθησε το Aphrodisiac Tour εντός και εκτός Ελλάδος ενώ εμφανίστηκε και στο νυχτερινό κέντρο Fix Live με τους Πάνο Κιάμο, Γιώργο Παπαδόπουλο και Rec. Την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο "Καλύτερη Κύπρια Καλλιτέχνιδα" στα Cyprus Music Awards και κυκλοφόρησε άλλα τρία τραγούδια. Τα "Hearts Collide", "Μυστικό Μου" (με Goin' Through) και "Ταξίδι Στη Βροχή", το οποίο αποτέλεσε το soundtrack της κυπριακής σειράς Βαλς με δώδεκα θεούς. Την χειμερινή σεζόν 2012-13 εμφανιζόταν στο Club 22 μαζί με Πάνο Κιάμο, Goin' Through και Βασιλική Νταντά.

Το 2013 κυκλοφόρησε τρία τραγούδια, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη κυπριακή σειρά "Άσπρα Μπαλόνια" και περιόδευσε στην Ελλάδα, την Κύπρο και στην Αυστραλία με τον Πάνο Κιάμο.

Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της studio album, "Τελειώσαμε" καθώς και τρία νέα τραγούδια. Επίσης, συμμετείχε στο ελληνικό τηλεοπτικό σόου Your Face Sounds Familiar, έκανε εμφανίσεις με τους Πάνο Καλίδη και Νάνσυ Αλεξιάδη στο Lido Live Clubbing και περιοδεία σε ΗΠΑ και Αυστραλία με τον Πάνο Κιάμο.

Το 2015 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Νύχτες Καυτές" και "Κάνε Μια Ευχή", έκανε live εμφανίσεις στο Cabaret-Kolonaki μαζί με Λάμπη Λιβιεράτο και Χριστίνα Σάλτη καθώς και περιοδεία. Τη σεζόν 2015-16 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά "Δίδυμα Φεγγάρια" ενώ το 2016 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Στον Κόσμο Τον Δικό Της" και "Mamma Mia" και περιόδευσε σε ΗΠΑ και Καναδά με τον Γιώργο Τσαλίκη. Τη χειμερινή σεζόν 2016-17 εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Teatro Music Hall με τους Νότη Σφακιανάκη και Βασίλη Καρρά. Το 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Σώμα, βλέμμα και ψυχή".

Το 2018 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Σ' Ευχαριστώ" και τη σεζόν 2018-19 έκανε live εμφανίσεις με Σταμάτη Γονίδη και Νίκο Μακρόπουλο. Το 2019 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Bonita" και "Δεν Έχουμε Σχέση" ενώ εμφανίζοταν και στο Frangelico με Χρήστο Χολίδη και Γιώργο Γιαννιά. Τη σεζόν 2019-20 έκανε εμφανίσεις μαζί με Νίκο Βέρτη, Νικηφόρο, Βαγγέλη Κακουριώτη, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χάρις Σάββα ενώ το 2020 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Calm Down" με Koki και "Οι Ιστορίες Μας" με Κατερίνα Στικούδη.