Survivor 4: Ο Γιώργος Κοψιδάς είχε σχέση με την Τσίλα

Πρόκειται για μια γυναίκα που γνωρίσαμε ως «αστέρι» των εκπομπών της Αννίτας Πάνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Γιώργος Κοψιδάς είχε σχέση με την Τσίλα

Πρώην μπασκετμπολίστας, νυν ηθοποιός και παίκτης του «Survivor 4» ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος έχει καταφέρει να θεωρείται από τους πλέον συμπαθητικούς παίκτες του ριάλιτι.

Αν και ελάχιστα γνωρίζει το κοινό για την προσωπική του ζωή, στο παρελθόν το όνομά του είχε συζητηθεί πολύ καθώς ο ίδιος διατηρούσε σχέση με μία περσόνα εξαιρετικά αναγνωρίσιμη κατά τα ’00s. Ο λόγος για την εξωτική Τσίλα!

Τα λόγια της Τσίλα για την σχέση της με τον Γιώργο Κοψιδά

Γιώργος Κοψιδάς Survivor 4 τσίλα σχέση

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της ‘γιαγιάς’, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια.

Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας ‘γιαγιά’ με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, ξέρω και την κοπέλα του και με έχει στηρίξει πολύ. Τους ευχαριστώ πολύ όλους για όσα μου έχουν προσφέρει», δήλωνε η Τσίλα το 2014 σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Κοψιδάς στο χθεσινό 27/1 επεισόδιο του Survivor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Για ποιον λόγο δεν παντρεύτηκε ποτέ ο Γιώργος Κοψιδάς

Ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε γνωστό περιοδικό το 2014, είχε δηλώσει κατά του γάμου, λέγοντας πως είναι ένα πανηγύρι για τους γύρω και δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα στο ζευγάρι.

«Είχα όμορφες σχέσεις, αλλά δεν μ' ενδιέφερε ποτέ να παντρευτώ. Ο γάμος είναι πιο πολύ ένα πανηγύρι για τους γύρω. Δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει τίποτα στο ζευγάρι. Θεωρώ ότι πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό. Ο άνθρωπος έχει γεννηθεί για να είναι ελεύθερος. Όταν προσπαθείς να τον εγκλωβίσεις ή να τον βάλεις σε κουτάκια θα αντιδράσει , οπότε και η σχέση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει», και συνέχισε...

«Δεν μου έθεσε ποτέ καμία το δίλημμα «ή παντρευόμαστε ή χωρίζουμε» ίσως γιατί και εγώ είχα κάνει ξεκάθαρο από την αρχή τι θέλω».