Αγγελική Λάμπρη για Survivor 4: «Δεν πήγα ούτε να πάρω το έπαθλο, ούτε για στρατηγική»

Αποκαλύψεις από την πρώην παίκτρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Λάμπρη για Survivor 4: «Δεν πήγα ούτε να πάρω το έπαθλο, ούτε για στρατηγική»

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, η Αγγελική Λάμπρη κάνει αποκαλύψεις για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης που κράτησε μόνο για 2 εβδομάδες περίπου.

«Εγώ απογοητεύτηκα λίγο με αυτό που είδα επιστρέφοντας, ανθρώπους μόνο να τσακώνονται. Βέβαια, μου είπαν ότι δεν γινόταν αυτό όσο ήμουν εγώ μέσα. Εγώ πέρασα ωραία, έκανα φίλους, γελούσαμε, κάναμε πλάκα, κολυμπούσαμε, ψαρεύαμε, κάναμε βόλτες στο δάσος», δήλωσε αρχικά στον Τηλεθεατή.

Οι αποκαλύψεις της Αγγελικής Λάμπρη για το Survivor 4

Αγγελική Λάμπρη Survivor 4

Όσο περνάει ο καιρός, αυτό δεν ήταν αναμενόμενο;

«Ναι, μάλλον έφυγα την κατάλληλη στιγμή τελικά! (γέλια) Για εμένα το "Survivor" ήταν ένα παιχνίδι που πήγα για να περάσω καλά, ούτε πήγα να πάρω το έπαθλο ούτε πήγα να κάνω στρατηγική».

Τι απολαύσατε περισσότερο;

«Είναι καταπληκτικό το τοπίο, η θάλασσα, το γεγονός ότι έφυγα
από' το χειμώνα και πήγα σε άλλες θερμοκρασίες. Άλλη ζωή, καμία σχέση».

Αν ήσασταν τώρα στο Survivor, σε ποια ομάδα θα θέλατε να είστε;

«Έχει διαλυθεί το σύμπαν, δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι, καταρχήν! Νομίζω ότι, έτσι όπως είναι, δεν θα ήθελα να είμαι. Πάντως έχω φίλους και στην Μπλε και στην Κόκκινη ομάδα, αλλά δεν ξέρω...».

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η Αγγελική Λάμπρη (Μαζί με την Μπότση) ήταν από τις πρώτες γυναίκες που κατήγγειλε τον Κώστα Σπυρόπουλο για παρενόχληση.

Αγγελική Λάμπρη - Survivor 4: Την ρώτησαν για τα χρήματα που παίρνουν οι Διάσημοι - «Εικασίες»

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει φέτος για τα υψηλά ποσά που λαμβάνουν οι διάσημοι κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο Survivor. Μάλιστα η πιο υψηλά αμειβόμενη παίκτρια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία κάθε εβδομάδα παίρνει 6.500 ευρώ. Τι απάντησε η Αγγελική Λάμπρη στο γεγονός αυτό;

Η επιτυχημένη ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ρωτήθηκε για τις αμοιβές αυτές, ωστόσο δεν επιβεβαίωσε αλλά και ούτε διέψευσε την είδηση.

Το μόνο που είπε είναι ότι όλα αυτά είναι εικασίες.