Survivor 4: Πανηγύρισε όλο το Twitter με την νίκη των Κόκκινων - «We are the Champions!!»

Ιστορικές στιγμές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Πανηγύρισε όλο το Twitter με την νίκη των Κόκκινων - «We are the Champions!!»

Οι «Κόκκινοι» νίκησαν επιτέλους στο Survivor, ύστερα από 8 σερί ήττες από τους «Μπλε», και το Twitter «ξέσπασε» για την επιτυχία της ομάδας, είτε αποθεώνοντάς την είτε «κατακεραυνώνοντας» τους αντιπάλους της.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν εκείνος, που πήρε τον τελευταίο πόντο με αντίπαλο τον Τζέιμς Καφετζή, με άπαντες στην ομάδα τους να πανηγυρίζουν έξαλλα για αυτή την επιτυχία, καθώς για πρώτη φορά, από τότε που συστήθηκε, δε θα βρεθεί στο συμβούλιο αποχώρησης, έχοντας την υποχρέωση να ψηφίσει.

«We are the Champions», ανέφερε χαρακτηριστικά το Twitter, το οποίο σχολίασε αρνητικά και τον Τζέιμς, δίχως να ξεχάσει να… τιμήσει τη θεά Ανθή Σαλαγκούδη, που επίσης πήρε νίκη.

Survivor 4 twitter αναρτήσεις

Survivor 4 twitter

Survivor 4 κοψιδάς

Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4, Ασημίνα Ιγγλέζου, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο.

Η καλλονή ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να παραμείνει στις αντίξοες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου και αποχώρησε από το παιχνίδι, με τους παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα να πανηγυρίζουν.

Ο φακός την τσάκωσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξη της στην χώρα. Η ίδια φάνηκε να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση και να είναι αρκετά χαρούμενη που θα γυρίσει πίσω στην οικογένεια της.

Μάλιστα, η Ασημίνα συνοδευόταν και από δύο άτομα της παραγωγής.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο:

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor 4 Ελλάδα Ασημίνα ΙγγλέζουSurvivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου