Survivor 4 - Ταραμπάνκο: «Βλέπω στην τελική τριάδα Σοφία, Τζέιμς, Κοψιδά»

«Ίσως και κάποιος από τις νέες προσθήκες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ταραμπάνκο: «Βλέπω στην τελική τριάδα Σοφία, Τζέιμς, Κοψιδά»

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από το Survivor 4 και σε συνέντευξη που παραχώρησε θέλησε να αποκαλύψει πως στην τελική τριάδα του ριάλιτι επιβίωσης βλέπει την Σοφία Μαργαρίτη, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Γιώργο Κοψιδά.

Η ίδια αναφέρθηκε στις εντάσεις που είχε με την ομάδα της, στο περιστατικό με το κλεμμένο ρύζι που απασχόλησε όσο κανένα άλλο και στη σχέση της με τον Γιώργο Κοψιδά, με τον οποίο ήρθε κοντά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο στο 7 μέρες TV.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor 4

Χρειάστηκε να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν ταξιδέψετε;

«Δεν έκανα καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, κυρίως γιατί δεν διέθετα το χρόνο που απαιτούσε κάτι τέτοιο.»

Γιατί πιστεύετε ότι το κοινοί σας έδειξε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα την προτίμησή του, αναδεικνύοντας σας δημοφιλέστερη παίκτρια;

«Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια μου και τη θέληση μου να συνεισφέρει στην ομάδα. Όπως και το πάθος μου να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Ταραμπάνκο Survivor

Θεωρείτε ότι αυτή η δημοφιλία σας ήταν η αιτία που κάποιοι συμπαίκτες σας άρχισαν να σας σχολιάζουν αρνητικά και να σας ψηφίζουν στη συνέχεια προς αποχώρηση;

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου με σχολίαζαν αρνητικά επειδή ο κόσμος έδειξε την υποστήριξη του στο πρόσωπο μου. Κατά ι τη γνώμη μου, θα ήταν άσχημη μια τέτοια στάση από την πλευρά τους. Ίσως να μην τους ταίριαζα ως άνθρωπος. Η συμβίωση ήταν το δυνατότερο κριτήριο για κάποιους από αυτούς στην ψηφοφορία.»

Τι σας έφερε κοντά με τον Γιώργο Κοψιδά και γιατί πιστεύετε ότι έγινε κι εκείνος στόχος;

«Με τον Γιώργο Κοψιδά μοιραζόμασταν συχνά τις ίδιες απόψεις και είχαμε κοινό τρόπο σκέψης όσον αφορά τα αγωνίσματα. Είναι ηθοποιός και εγώ με τη σειρά μου λατρεύω την υποκριτική! Αγαπάμε και οι δύο τις γάτες, (γέλιο) Το γεγονός ωστόσο ότι ο δυνατότερος παίκτης της ομάδας μας έγινε τρεις φορές στόχος στις ψηφοφορίες αποχώρησης παραμένει και για εμένα ένα άλυτο μυστήριο»

Κάτια Ταραμπάνκο Σοφία Μαργαρίτη

Ποια ήταν η πιο δύσκολη αντίπαλος στο στίβο μάχης;

«Η πιο δύσκολη αντίπαλος για εμένα ήταν η Σοφία. Γυναίκα με πάθος, δύναμη, όνειρο και πολύ καλό στόχο.»

Ποιοι θεωρείτε ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι και γιατί;

«Βλέπω στην τελική τριάδα Σοφία, Τζέιμς, Κοψιδά και ίσως κάποιον από τις καινούργιες προσθήκες.»

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Κάτια Ταραμπάνκο: Το τρυφερό βίντεο στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Κώστα

Το Youweekly.gr, όσο η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν μέσα στο Survivor 4, σας αποκάλυψε πρώτο ποιος είναι ο αγαπημένος της, Κώστας Χωρινός, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν το τελευταίο διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης η Κάτια προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε, όμως, που αποχώρησε από το Survivor φαίνεται πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε να προβάλλει τον σύντροφό της ούτε να μιλάει γι' αυτόν.

Τι λόγος μας πέφτει εμάς; Καλά να είναι...